Mircea Radu, declarație șoc: „sunt gay!”

Mircea-radu-sunt-gaySe pare că zvonurile vehiculate recent în presă nu i-au picat deloc bine prezentatorului Mircea Radu.

După ce s-a speculat faptul că prezentatorul TV se pregătește să se căsătorească cu o femeie mult mai tânără decât el, acesta a reacționat în stilul caracteristic, mereu pus pe șotii.

Mircea Radu nu se poate abține de la declarații șocante atunci când este întrebat despre viața lui personală. Nevrând să dea prea multe detalii despre presupusa lui căsătorie, acesta a răspuns în glumă la întrebarea referitoare la mariaj.

 

 „Parțial adevărat. Și da și nu. Sunt gay”, a fost răspunsul lui Mircea Radu potrivit ring.ro

 

Prezentatorul TVR are mici probleme in ceea ce priveste pregatirile nuntii. Acesta a mers la parintii iubitei sale, Raluca Olaru (25 de ani), insa parintii fetei nu ar fi fost tocmai incantati de aceasta casatorie din cauza varstei lui Mircica.

Mircea Radu și-a început cariera în TV în anii ’90, ca prezentator al știrilor TVR. A plecat din TVR în urmă cu mai bine de zece ani, pentru a prezenta emisiunea „Din dragoste„, la Antena 1. În anul 2009, emisiunea „Din Dragoste” a fost scoasă din grila Antenei 1, iar, în 2010, Mircea Radu a revenit la TVR pentru a realiza emisiunea „În Trecerea Anilor„. Producția a fost scoasă din grilă, anul acesta, din cauză că audienţele show-ului, raportate la cheltuieli, au fost nesatisfăcătoare. Astfel, el a revenit la pupitrul știrilor în cadrul TVR.

Sursa

Social

Arhiva stiri