[Video] Filmul de snowboard UNIQUE 8 in premiera la cinema

snowboard-pirare-movie-production-unique-8-cinema-pro-premiera

2 Noiembrie 2012, orele 21.00, Cinema Pro

Cinema Pro prezinta ultimul film de snowboard produs de Pirate Movie Production: UNIQUE 8

 

Sezonul de iarna este deschis oficial, cu o seara de super premiere de filme de snowboard.

Pirate Movie Production se intoarce cu o super-productie de film de snowboard UNIQUE 8. Cei de la Pirate Movie Production au trecut de la camerele de filmat pe 16 mm la camerele digitale RED High Definiton.
UNIQUE 8 se refera la inovatiile aduse de un grup format doar din 8 membri. Gigi Ruf, Marco Feichtner, Arthur Longo, Nicolas Muller, Kalle Ohlson, Teo Konttinen, Chris Sorman si Werni Stock. Ramane la decizia telespactatorilor daca mai putini rideri ofera mai multa satisfactie!
Premiera filmului UNIQUE 8 Tour a avut loc in Innsbruck pe 14 Septembrie aducand entuziasmul specific snowboard-erilor pentru distractie peste tot in lume si ii pregateste mental pentru sezonul ce se apropie.

DVD-ul UNIQUE 8 contine 100 de pagini de arta si fotografie cu Carlos Blanchard, Matt Georges, Tobias Ludescher, Jerome Tanon, Cole Barash si Rip Zinger, realizate in ultimul sezon din Aventurile Piratilor. DVD-ul mai contine multe surprize din Isolation Camp 2012, „o intalnire de minti creative” care aduna multi prieteni artisti din toata Europa.

La Cinema Pro se anunta o noapte alba in data de 2 Noiembrie 2012, incapand cu orele 21.00, unde inainte de UNIQUE 8, va avea premiera si o productie locala, multe surprize, vedete, bauturi gratis si multa energie!!!

Social

Arhiva stiri