[Video] Trucuri de biliard incredibile

trucuri-de-biliard-pool-tricks-timetv

Mai mult decat trucuri de biliard, este un adevarat spectacol

 Poti face lucruri incredibile daca esti pasionat si dedicat

 

Privind la primul video din acest articol, ramai uluit de cat de bun trebuie sa fii sa faci trucuri de biliard. Incredibila sincronizarea, modul in care loveste bila de biliard, unde o loveste, siguranta cu care loveste si in plus increderea asistentei personale.

M-am tot intrebat, indiferent de sport, sunt oameni talentati care fac trucuri dar care nu participa in competitiile sportive in domeniul respectiv, de ce oare?

Cred ca una din explicatii ar putea fi, intr-un joc adevarat apar situatii noi, nemaintalnite si trebuie sa iei o decizie rapida, trebuie sa te descurci bine si in momentul acela, nu exista o repetitie ca in cazul video-ului cu trucuri de biliard.

Nu am cotestat si nu o sa cotest niciodata talentul si valoarea sportivilor care fac trucuri. Nu este un lucru simplu, usor si lipsit de importanta. Din contra ii apreciez, pentru staruinta, dedicarea si timpul alocat definitivarii fiecarei miscari, fiecarei imagini in ansamblu, fiecarei lovituri, totul trebuie sa fie perfect. Exact ca la un spectacol. Pentru ca este un spectacol! Un show in adevaratul sens al cuvantului. Iar ei merita toate aplauzele noastre!

Orice show complet cu trucuri de biliard este impachetat „ca la carte”

In primul video, nu doar orele de repetitii si talentul au o importanta extraordinara, dar si modul in care vinde produsul finit. Asistenta care atrage privirile, siguranta cu care participa (mai bine zis „asista” ca sa nu spun ca pur si simplu sta), stiind ca nimic nu se poate intampla rau, este un singur motiv clar pentru care este asa relaxata:

  • Nu are cum sa greseasca caci totul este repetat de sute si mii de ori!

 

 

Iar rasplata se intoarce inzecit cand observi cu placere fetele uimite ale celor care privesc incredibilele trucuri de biliard facute.

Pasiunea exista si iese la iveala mai ales cand sunt descoperite conditiile in care te antrenezi. Chiar daca totul se intampla intr-un dormitor sau intr-o sufragerie, pasiunea exista, creativitatea exista si atunci lucruri minunate ies la iveala!

 

Dupa atat de mult antrenament in trucuri de biliard, atat de mult timp dedicat si un show atat de bine pus la punt, este cazul sa primesti si rasplata. De la spectatorii uimiti care sunt sceptici, la suspansul in momentul executiilor, la gestul final de uimire dar si bucurie pentru reusite, totul este un tablou extraordinar, dar este doar o parte din rasplata. Exista si varianta, in momentul cand ajungi cunoscut, pentru cat de bine faci trucuri de biliard, (si nu doar), esti invitat la show-uri, in emisiuni televizate si cel mai probabil remunerat cum se cuvine, pe merit!

Sunt oameni care au rabdare de fier, care calculeaza orice posibilitate, ganditi-va, dupa ce o sa vedeti urmatorul filmulet, cam cat timp a pierdut si de cate ori a refacut urmatorul jucator, aceste piese, doar pentru ca, probabil, o piesa sau o bila nu erau puse fix unde era nevoie si se strica totul.

Aici nu mai e nevoie doar de trucuri de biliard dar ci de multa stiinta: matematica si fizica!

Social

Arhiva stiri