Ion Tiriac isi deschide muzeu de masini de colectie

Ion Tiriac, cel mai bogat roman si totodata posesor al mai multor masini de colectie, a luat decizia sa-si transforme pasiunea intr-un business.

Ion Tiriac-plimbare-masina-de-epoca-de-colectie

Ion Tiriac la plimbare cu masina de colectie

Ion-Tiriac-la-volan-masina-epoca-de-colectie

Ion Tiriac la volanul masinii de epoca

„Nu reprezinta nimic altceva decat o pasiune pe care am avut-o dintotdeauna pentru masinile de colectie, masinile istorice. Avand in vedere ca este vorba despre o colectie impresionanta, 90 de masini, vreau sa le adun intr-un singur loc, pe care nu intentionez sa-l definesc neaparat ca pe un muzeu. Voi gasi o alta titulatura.” a declarat Ion Tiriac.

Ion-Tiriac-timetvro-om-afaceri-blazon

Ion Tiriac

Initiativa lui Tiriac, ale carui afaceri se ridica la aproape un miliard de euro, il face sa fie primul om de afaceri care are blazon, acesta fiind mai degraba folosit de dinastii sau anumite tari sau teritorii.

Ion-tiriac-blazon-om-de-afaceri-timetvro

Ion Tiriac blazon

Mai exact, este vorba de un simbol heraldic cu leu, albina, stea si turn, care va fi amplasat la intrarea fiecarui show-room Tiriac Auto. De exemplu, leul simbolizeaza integritatea si puterea, iar albina munca organizata si disciplina. Celelate doua semne, steaua si turnul reprezinta viziunea asupra drumului de urmat si, respectiv, stabilitatea, dar si dorinta de inaltare.

Social

Arhiva stiri