Pentru abonații RCS-RDS. Mai vede cineva căsuța de mail din dreapta ecranului?

Aseară, fiind la o bere cu băieții, vorbeam de editorialul scris de Cătălin pe TimeTV în legătură cu abuzurile RCS-RDS, repetate, neimțite și nepedepsite nici măcar de abonații lui ZOLTAN TESZARI (patronul RCS&RDS).

Dezbăteam cu patos monopolul deținut de „zolty” în România și ne vine în minte acea căsuță de mail enervantă care tot apare în dreapta ecranului de când s-au jucat baieții de la cablu… evident cu cablurile.

zoltan-teszari

zoltan-teszari

Poftim? Ce spui? Și pe tine te enervează dar ți-e prea lene să descoperi de unde vine mizeria aia de căsuță și cum să o ștergi din viața, casa, inima ta?

Bun, păi cam asta discutam noi aseară, eu ziceam ce lene îmi e să mă uit de unde naiba vine, iar Robert îmi spunea că s-a ambiționat într-o zi și i-a dat de cap mizeriei.

rcs-rds

rcs-rds

Dacă aveți aceeași problemă care vă scoate din sărite, dar nu aveți timp sau chef să descoperiți de unde provine, uitați aici indicațiile exacte pentru ca să scăpați de ea:

Apăsați pe tasta MENIU, alegeți SISTEM -> CĂSUTĂ POȘTALĂ, unde veți avea mesajul: „Din 01.10 grila TV analogica va fi reorganizata pe criterii tematice. Va rugam rescanati televizorul.”

Incă o dată, mulțumim RCS-RDS pentru palmele constante pe care ni le dă, nouă, cei care îi ținem „în viață”, cu burta plină.

Dragoș Săndulache

Social

Arhiva stiri