Clanul Sportivilor din nou în atenția procurorilor

Clanul Sportivilor – Zece membri ai clanului „Sportivilor” au fost duşi, marţi, la sediul DIICOT, în urma unor percheziţii la locuinţele acestora din Bucureşti şi Zimnicea, fiind suspectaţi de infracţiuni cu violenţă, şantaj, înşelăciune şi fraude informatice în scopul obţinerii unor importante sume de bani.

mircea-nebunu-poze

mircea-nebunu-poze

Procurorii Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism (DIICOT) – Structura Centrală, împreună cu ofiţeri de poliţie judiciară din cadrul Direcţiei de Combatere a Criminalităţii Organizate, au făcut, marţi dimineaţă, 15 percheziţii în Bucureşti şi în localitatea Zimnicea, vizând destructurarea unui grup infracţional organizat, constituit din 10 persoane, specializat în infracţiuni de violenţă, şantaj şi fraude informatice, în scopul obţinerii unor importante sume de bani, se arată într-un comunicat de presă al DIICOT.

mircea-nebunu

mircea-nebunu

Activitatea infracţională a celor zece persoane, cunoscute ca aparţinând grupării „Sportivilor”, a fost coordonată de învinuitul Mircea Emil Băluş, de 35 de ani, din Bucureşti.

Potrivit anchetatorilor, în 10 spre 11 iulie, Mircea Emil Băluş „a obţinut fraudulos un câştig de 170.000 de lei, printr-o intervenţie mecanică neautorizată asupra unui aparat pentru jocuri de noroc, tip ruletă electronică, aparatul fiind alterat de către învinuiţi astfel încât să genereze combinaţia câştigătoare”. citește continuarea articolului pe flagrantct.ro

Social

Arhiva stiri