Aveti grija ce scrieti in CV. Vezi detaliul din fisa unui barbat care ar putea soca orice angajator

CV-ul unui tanar aflat in cautarea unui loc de munca a ajuns viral pe internet dupa ce proprietarul unei companii care repara calculatoare a gasit detaliile din fisa de aplicare a barbatului.

Campul muncii solicita experienta pentru fiecare aplicant in cautarea unui job. De cele mai multe ori candidatii nu sunt acceptati, deoarece nu se ridica la standardele angajatorilor sau pur si simplu nu beneficiaza de experienta necesara pentru posturile pentru care aplica. Acest aspect este cunoscut de ambele tabere, iar de cele mai multe ori angajatorii nu inteleg de ce cei aflati in cautarea unui post trec abilitati irelevante in CV-urile lor.

J.P Daminco, proprietarul si fondatorul unei companii care repara calculatoare, a ramas socat atunci cand i-a fost trimis un Curriculum Vitae in a carui descriere se afla un detaliu cel putin bizar, scrie Huffington Post.

Un barbat care isi cauta de lucru a trecut in CV-ul sau, la capitolul experienta in campul muncii, faptul ca a fost „dealer de marijuana si un tip abject” intre anii 1994-2004.

CV-ul a fost postat pe site-ul Reddit de catre utilizatorul „claaps” care sustine ca a facut rost de document de la varul sau.

„Am fost socat. Ca proprietar si fondator al unui magazin cu filiale in toata tara, mi-au trecut prin mana foarte multe CV-uri. M-am uitat peste el si cand am ajuns la ultimul loc de munca avut si am vazut precizarea am inceput sa rad zgomots. Am fost intrebat daca l-am intervievat pe acest barbat, dar nu am facut acest lucru”, a declarat Daminco.

Postul pentru care aplicase autorul CV-ului era de tehnician al unui site care trebuie sa tina legatura cu clientii ce au nevoie de ajutor cu calculatoarele lor, dar, spune Daminco „barbatul nu era calificat pentru acest post”.

La inceputul CV-ului autorul acestuia pare destul de sincer in felul in care se descrie spunand: „Nu ma pot compara cu cei care au terminat facultatea, cel putin pe hartie. Am decis sa scot in evidenta ceea ce am eu de oferit mai bun, iar abilitatea aceasta include intelegerea partii economice a cererii si a ofertei”.

sursa text: Mediafax

sursa foto: ipedia.ro

Social

Arhiva stiri