Abuzurile RCS-RDS continua cu o nesimtire crasa!

Abuzurile-RCS-RDS-continua

Abuzurile-RCS-RDS-continua

Ajung aseara de la munca si ca de obicei, nerabdator  sa aflu noutatile zilei,  pun mana pe telecomanda si deschid televizorul. Cand colo, surpriza: toate canalele alandala. O mie de nervi…! Cu doar trei saptamani in urma, ma chinuisem 5 ore sa mi le setez in functie de importanta si interesul pe care il acord fiecarui program. Uite asa, baietii buni de la RCS-RDS imi dau de furca inca cateva ore, sa rearanjez canalele! Ma pun pe treaba, deci! Cand incep, surpiza!? Nu reuseam sa gasesc foarte multe canale,  cum ar fi: Viasat History, Discovery Science, canale pe care le vizionez cu mare placere. Plin de nervi si nedumerit, am zis sa sun la domnii de la RCS, in speranta unei explicatii. Zis si facut! La telefon, imi raspunde un operator amabil, care ma intreaba cu ce ma poate ajuta. Ii comunic problema, se apuca si cauta in baza de date si intr-un tarziu, vine si raspunsul:

Operator: Dumneavoastra ati contractat pachetul “baza”  si nu beneficiati de aceste canale.

Eu: Cum asa? Din cate imi amintesc, am semnat cu firma Dvs. un contract pentru pachetul “baza extra”, tocmai pentru ca ma interesa in mod special sa am aceste programe in grila.

Operator: Ne pare rau, dar firma RCS isi rezerva dreptul de a modifica grila de canale si pentru a beneficia din nou de canalele acestea, trebuie sa optati pentru pachetul superior la care se mai adauga 7 RON.

Eu: Stati numai putin, daca inteleg eu bine, eu am semnat pentru un anumit pachet si ma trezesc acum ca am pachetul “baza” in loc de “extra”, ba mai mult,  trebuie sa va mai ofer inca 7 RON, pentru a beneficia din nou de acele canale?

Operatorul, repetand obsesiv aceeasi placa: firma RCS isi rezerva dreptul de a modifica grila de canale….

Eu inteleg sa mai scoata un post si sa adauge altul, pentru ca au si ei contractele lor cu posturile TV, dar de la asta, pana la a-mi modifica in mod abuziv abonamentul, ba mai mult, eu ca si client, pentru a putea beneficia din nou de aceleasi servicii pe care le-am contractat initial, sa fiu obligat sa platesc in plus! Nu inteleg nici de ce au mai distribuit Digital Cable Receiver , cand aceasta institutie nu respecta contractele semnate. Mi se pare de o nesimtire crasa, revoltator, abuziv, cenzura stil „Epoca-de Aur„!

Asta se intampla cand o firma detine monopolul pe piata, isi permite sa faca abuzuri!  Ori, firma RCS, nu se mai opreste din abuzuri! Astfel ca, dupa ce a scos GSP din grila, au continuat cu antena 2, euphoria… si lista poate continua.

In aceasta situatie, eu, personal, voi renunta la serviciile lor si ma voi muta la concurenta UPC. Nu pentru 7 RON in plus, nu asta este problema, ci pentru ca si-au permis abuziv sa imi retrogradeze tipul de abonament pentru care am semnat. Compania nu ar mai trebui sa se numeasca compania de cablu “RCS/RDS”, ci compania de cablu “de spanzurat”!

Social

Arhiva stiri