Lansarea filmului de snowboard „13”, in premiera in Romania

snowboard-burton-13

Filmul „13” in premiera la Cinema Pro, intrarea libera

 

Lansarea noii colectii de iarna 2013, Burton, debuteaza cu filmul de snowboard „13” si evident cu noul catalog printat (cu placi de snowboard, echipamente si accesorii de iarna).
In aceasta seara, joi, 4 Octombrie 2013, o data cu premierea filmului „13” si distribuirea catalogului 2013, este si momentul in care oficial se da semnalul de start „a venit iarna pentru snowboard-eri„,  acest lucru intamplandu-se in fiecare an de cand Burton l-a creat pentru prima oara, acum 35 de ani.

Catalogul din acest an arata ca un jurnal intim, continand cateva produse din colectia 2013 cu descrieri scrise parca de mana si fotografii cu fabrica de taiere a lemnul si masinile industriale folosite pentru confectionarea placilor de snowboard. Paginile de interior ale copertilor sunt dedicate rider-ilor profesionisti sponsorizati de renumitului brand. Produsele Burton sunt foarte variate, incepand evident de la placile de snowboard si continuand cu boots-ii, legaturi, echipament de snowboard, haine de iarna, ghiozdane…

 

In topul celor mai bune lucruri de la lansarea Burton este cu siguranta lansarea noului film „13”.
Cele mai frumoase linii si trick-uri cu Danny Davis, Mikkel Bang, John Jackson, Mark Sollors, Mikey Rencz, Jussi Oksanen, Jeremy Jones, Zak Hale, Ethan Deiss, Seppe Smits, Peetu Piiroinen si, evident, Terje Haakonsen!

Jeremy Jones este unul dintre rider-ii Burton, dar si cel care se ocupa de filmare. De la an la an J.J. realizeaza bucati video din ce in ce mai bune. Ideile lui sunt inovatoare, creative si cu o alta perspectiva a unghiurilor de filmare.

Unul dintre tinerii rider-i Ethan Deiss spunea in gluma ca: „motivul pentru care ascult sfaturile lui J. Jones este ca Jeremy face snowboard dinainte ca eu sa ma nasc„.
Ca la orice premiere a noului film Burton, intrarea este libera, in limita celor 500 de locuri disponibile, la Cinema Pro, ora 21.00. La fata locului va vor asteapta noile cataloage venite direct de la imprimerie si o parte din noua colectia Burton 2013.

Pana apare si la noi zapada, cu un strat „gros” macar de 50-70 cm, ne putem face sange rau, desi, mai bine ne-am lasa incantati de peisajele incredibile, powder-ul din munti, trick-urile rider-ilor si liniile duse la extrem de cei mai buni, de la Burton.
„13” – Noroc cu Burton!

snowboard-burton-13-premiera

Social

Arhiva stiri