Cultura de cannabis capturata in Chicago, cu plante cat copacii

Plante de cannabis mari cat un brad de Craciun, in orasul american Chicago

cultura-de-cannabis-canabis-iarba-verde-v-captura-copacii

Cultura de cannabis cat doua terenuri de fotbal american

Cultura de cannabis urbana este considerata, o afacere de nisa pentru anumite cercuri „inalte” de oameni. Unele persoane din Chicago au dus acest sens la un alt nivel.

Politistii din elicopter, au localizat ceea ce ar putea fi denumita cea mai mare cultura de cannabis, crescuta in aer liber, din istoria orasului. Plante asezate pe randuri si imprastiate pe o arie de marimea a doua stadioane de fotbal. Peste 1500 de plante, de aproape 2 metri, cresteau in tufisuri mari in mijlocul unei zone industiale in partea de sud a orasului.
Aceasta cultura nu putea fi vazuta de pe strada sau din orice alt loc decat din aer„, a declarat ofiterul de politie Garry McCarthy, la conferinta de presa,

El a estimat ca aceasta cultura de cannabis sa valoreze intre 7 si 10 milioane de dolari.
Descoperirea este importanta atat pentru marimea culturii dar si pentru marimea plantelor insasi, unele mai inalte decat brazii de Craciun.

marihuana-cultura-de-cannabis-verde-iarba-chicago-captura

Plantele de marihuana erau de marimea celor din California

De obicei vezi plante de marihuana de 1 metru inaltime. Aceste plante seamana cu cele vazute de obicei in California, masurand intre 1,3 si 2,4 metri„, a concluzionat seful Biroului pentru Crima Organizata din cadrul Departamentului de Politie din Chicago.

Pentru supravegherea si protejarea culturii de cannabis, existau, in zona respectiva ,echipamente de campat, folosite de catre crescatorii sau dealerii, careia apartinea.
Oficialii politiei cred ca plantele de cannabis mai aveau cateva saptamani pana sa fie culese. McCarthy adaugand „Presupunem ca au fost cel mai probabil plantate in primavara„.
Politistii vor strange plantele de marihuana si le vor arde… pe un teren special de antrenament pentru trupele de bombardare si incendiere.

marihuana-cultura-de-cannabis-iarba-verde-chicago-captura-politisti

Politia a strans cele peste 1500 de plante de cannabis sa le arda

Descoperirea culturii este mult mai importanta decat simplul fapt ca au gasit si au distrus atat de mult cannabis. Asemenea captura duce la stoarcerea de capital a organizatiei criminale, ale caror profituri de pe urma drogurilor usoare ajuta la dezvoltarea violentei.
„Orice persoana ar fi cules aceasta cultura de marihuana are o afacere foarte mare, iar acest oameni ar fi folosit profiturile pentru cumpararea de arme de foc. Competitia pentru un loc cat mai bun pe piata ilegala de desfacere, duce la violenta si aici este marea noastra victorie”, a incheiat discursul ofiterul de politie Garry McCarthy.

Social

Arhiva stiri