Rusinos! Romanii, cotati printre cei mai slab dotati barbati din Europa!

Pulometru-barbatii-romani

Pulometru-barbatii-romani

Un nou studiu, condus de un profesor renumit in psihologie, invaluie cu rusine barbatii din Romania. Conform acestui studiu, romanii se afla la coada unui clasament in care toate tarile vor sa fie in frunte.

Profesorul Richard Lynn, de la Universitatea din Ulster, a intocmit, in urma unor investigatii amanuntite care s-au desfasurat in cursul a mai multor ani, un clasament al barbatilor din 113 tari, in functie de marimea penisului.

Conform acestui clasament, romanii sunt cei mai putin  dotati barbati din Europa, cu o marime medie a penisului de numai 12,7 centimetri.

Cu aceasta dimensiune, romanii ii mai intrec doar pe chinezii, thailandezii, indienii si coreeni intr-un clasament mondial.

La acest capitol cei mai dotati barbati din lume sunt cei din Republica Congo, unde barbatii se mandresc cu o marime medie de 18 centimetri. Sunt urmati, la mica distanta, barbatii din Ecuador, Ghana, Columbia.

Metru-romani-slab-dotati

Metru-romani-slab-dotati

Pe batranul continent Europa, cel mai bine stau islandezii, cu 16,5 centimetri, urmand apoi italienii, suedezii, grecii, germanii si britanicii.

”Daca acest clasament ar fi fost intocmit de o profesora in Romania ar fi avut alta concluzie si ne-am fi situat intre primi in clasament 🙂 ”

 

Sursa

Social

Arhiva stiri