Celluon Magic Cube tastatura virtuala va fi integrata in noile smartphone si tablete VIDEO

Celluon-Magic-Cube-tastatura-laserCred ca toti ati vazut diverse videoclipuri cu tastatura lasar virtuala, in curand va fi disponibila tehnologia tastaturi laser. Tastatura virtuala incepe sa se maturizeze ,ba mai mult producatorii mari de tablete si telefoane mobile se pregatesc sa o integreze in viitoarele noutati.

Dincolo de voce, intotdeauna am visat la o tastatura virtuala. Celluon Cubul Magic este o tastatura cu proiectie virtuala pentru orice fel de dispozitiv mobil. Functioneaza cu tablete si telefoane iOS, Android sau Windows si tot ce se conecteaza prin bluetooth.

La o incarcare completa bateria ajunge sa tina intre 2,5 – 3 ore daca scrii fara intrerupere. O poti pune in asteptare ca sa economisesti energie. Apesi pe „Fn” si „Back” si se opreste. Celluon Cubul Magic functioneaza in continuare, dar nu mai consuma la fel de multa energie. Foarte putina. Ca sa il „trezesti” apesi cu trei degete si porneste.

celluon-magic-cube-tastatura-virtuala

Prima intrebarea care iti vine in minte dupa ce vezi cat de utila poate fi asemenea inventie este de ce nu se gaseste in telefoanele destepte si tablete. Desi mica companie din Taiwan tine cu dintii de patente, mari giganti din domeniu sunt deja interesate sa o preia in noile modele.

Va mai recomandam sa cititi:

VIDEO Incarcare wireless pentru telefon – iPhone 4 si 4S

 

Sursa


Social

Arhiva stiri