Iată noile Dacia Logan si Sandero!

noul-sanderoÎnaintea Salonului de la Paris au apărut primele poze cu noile generaţii Dacia Logan şi Sandero.  Spre deosebire de vechile modele, care aveau diferenţieri de ordin stilistic mai ales în partea din faţă a maşinii, singurele deosebiri între noile modele sunt la partea posterioară, Sandero fiind versiunea hatchback a Daciei Logan. Planşa de bord este complet nouă, modernă, cu o ergonomie îmbunătăţită. Noile modele vor beneficia, opţional, şi de sistemul de navigaţie cu ecran tactil Media Nav, opţiune care la Dacia Lodgy costă 300E.  De neînţeles însă, Dacia păstrează soluţia cu butoanele pentru acţionarea geamurilor electrice plasate pe consola centrală.

Dacă din punct de vedere al designului se poate observa că modele sunt complet noi, din punct de vedere tehnic nu avem parte de multe informaţii în acest moment. Gama de motoare va fi formată din cunoscutele 1.2 litri benzină de 75 CP si 1.5 litri diesel in 2 versiuni de putere: 75 şi 90 CP. Este anunţat si un nou motor TCE de 0.9 litri si 90 CP, ramâne de văzut dacă va fi disponibil si motorul TCE de 1.2 litri si 115 CP.

Noul-logan

Maşinile işi vor face debutul oficial în cadrul Salonului Auto de la Paris (29 septembrie – 14 octombrie), Dacia urmând însă a prezenta primele informaţii în această săptămană. Vă asteptăm pe www.timetv.ro pentru a afla totul despre noile generaţii Logan şi Sandero.

 

cum-arata-logan-2

Noua-dacie

Noua-generatie-sandero

Noul-logan-2

Noul-sandero-2012

Social

Arhiva stiri