Peugeot dezvaluie noua creatie: Superbolidul Onyx!

Peugeot-onyx-supercarPeugeot va dezvalui la Salonul Auto de la Paris un concept nou, sub forma unui supercar hibrid, care promite performante sportive si un consum de numai 4 litri la suta de kilometri. Constructorul auto francez Peugeot a lansat o campanie de teasing pentru a trezi interesul publicului privind ultima lor creatie. Este vorba despre conceptul Onyx, pregatit special pentru Salonul Auto de la Paris. Modelul este un supercar hibrid, care se lauda cu un consum de numai 4 litri/100 de kilometri.

Potrivit unor informatii preliminare, noul Peugeot Onyx este pus in miscare de un sistem hibrid compus dintr-un motor cu combustie interna, capabil sa dezvolte 250 cai putere, si o unitate electrica de 150 cai putere. Impreuna, cele doua propulsoare livreaza un total de 400 Cai Putere.

peugeot-onyx-concept

Pe langa imaginile publicate, Peugeot a lansat si un videoclip prin care francezii explica alegerea denumirii, dar si ideea care a stat la baza dezvoltarii acestui prototip. Desi aduce vag cu Lamborghini Reventon, cele doua super masini prezinta suficiente elemente ce le diferentiaza.

peugeot_onyx_supermasina

Peugeot Onyx beneficiaza de un set de stopuri agresive si un eleron reglabil electric, aceste elemente fiind completate de sigla casei auto. In partea frontala se remarca o grila fata masiva si un set de blocuri optice cu design ascutit.

peugeot_onyx_supermasina

Momentan Peugeot nu a dezvaluit scopul dezvoltarii acestui concept, insa este de asteptat ca anumite elemente stilistice sa prezinta o viitoare directie de design a producatorului auto.

 

Sursa

Social

Arhiva stiri