Incredibil chinezii dau in judecata Apple. Motivul ei au scos primii copia iPhone 5 ! Video

iphone5-copiat-de-chineziIncredibil o companie din china GooPhone, inregistrata in Hong Kong, a creat o copie ieftina a iPhone 5, exact inaintea lansarii smartphone-ului Apple de pe 12 septembrie.

Culmea chinezi nu se opresc aici , compania chineza afirma ca a patentat design-ul si ca va da in judecata Apple daca iPhone 5 va fi pus la vanzare in China.

Producatorul chinez a copiat in design-ul GooPhone i5, care foloseste sistemul de operare Android.

Compania argumenteaza ca smartphone-ul sau a fost primul pe piata, astfel ca i5 este originalul, iar iPhone 5 al Apple este defapt copia. Potrivit GizChina.com, specificatiile GooPhone i5 sunt: Nvidia Tegra 3 quad-core 1.4Ghz CPU, 1GB RAM, Android 4.0 ICS cu tema iOS 6, camera de 8 megapixeli si ecran de 4 inci.

chinezi-copiaza-apple

Apple tomai a castigat, recent, intr-o instanta federala din California, unul dintre cele mai mediatizate procese impotriva rivalului Samsung. Juratii au hotarat ca mai multe produse ale companiei sud-coreene incalca sase brevete ale Apple in zona designului si interfetei si a cerut Samsung sa plateasca daune de 1,05 miliarde dolari.

Apple a fost nevoita in aceasta vara sa plateasca 60 milioane de dolari intr-o intelegere care a pus capat unei dispute cu compania chineza Proview International Holdings privind dreptul de proprietate asupra marcii „iPad” in China

 

Sursa

Social

Arhiva stiri