Logan 2 scos pe soselele din Romania!

logan-2-pe-sosele-din-romania-1Logan 2 a fost zarit pe soselele din Romania. Cateva vehicule din noua gama au fost vazute si fotografiate  pe soseaua care leaga orasul Sibiu de Targoviste.

Desi masinile testate sunt camuflate cu autocolante, specialistii spun ca Sandero si noul Logan au un singur lucru in comun: spatiul generos. In rest, constructorul de la Mioveni a schimbat aproape totul.

 

Dacia Logan, Dacia Sandero si Sandero Stepway, toate din gama noua au fost observate pe serpentinele din jurul Sibiului. Cand au realizat ca sunt fotografiati, pilotii de teste au incercat sa fuga.

Noul Logan are o fata robusta, dar constructorul a pus accentul pe design, asa ca masina arata chiar elegant. Spoilerul are o forma agresiva, chiar sportiva, iar grila este proeminenta.
logan-2-sosele-din-sibiu-2
Din spate, noua generatie Logan pastreaza silueta pe care o cunoastem, mai ales cand vine vorba de bara din spate. Stopurile insa s-au schimbat.
sandero-2-noul-3
Nu sunt longitudinale, dar patrate, adica foarte multe lucruri comune cu Dusterul. Doar bordul ar putea fi imprumutat chiar de la noul Lodgy.
noul-logan-2-pe-strada-4
Mai mult ca sigur, spun expertii, Dacia va lansa modelele noi la salonul auto de la Paris care incepe la sfarsitul acestei luni.

Social

Arhiva stiri