iPhone 5 – vino să vezi cât o să coste / VIDEO

iPhone 5 sau The New iPhone, cel mai aştepat telefon al anului 2012, ar putea intra pe piaţă la un preţ destul de piperat faţă de versiunile precedente.
iPhone-5

iPhone-5

Potrivit zvonurilor din presa internaţională noul terminal al celor de la Apple ar putea ajunge pe piaţă la un preţ de aproximativ 800 de dolari (fără contract) cu 50 de dolari mai mult în comparaţie cu cea mai scumpă variantă a modelului precedent.
Motivul pentru care preţul ar fi ai mare este şi noua dimensiune a ecranului care implică anumite costuri suplimentare pentru Apple.
iPhone-5-lansare

iPhone-5-lansare

Apple a trimis marţi o invitaţie la un eveniment ce va avea loc în data de 12 septembrie la Yerba Buena Center for the Arts Theater din San Francisco, potrivit agenţiilor de ştiri internaţionale.
În tradiţia Apple, invitaţia nu oferă informaţii concrete cu privire la subiectul conferinţei, dar oferă mai multe indicii subtile că la acest eveniment grupul ar putea lansa noul telefon iPhone 5.

Potrivit relatărilor de până acum, următorul iPhone va semăna destul de mult cu modelul actual, dar va fi mai mare şi, posibil, va veni cu un nou set de căşti.

Social

Arhiva stiri