Sarah Brightman ar putea deveni urmatorul turist in spatiu

Sarah Brightman ar putea deveni urmatorul turist in spatiu. Artista este in discutii cu societatea care organizeaza aceste excursii inedite, dar si foarte scumpe.

Sarah Brightman a primit luna trecuta aprobarea unei comisii medicale pentru a-si incepe pregatirea la Centrul pentru antrenamentul cosmonautilor din Rusia. In medie, o excursie pe Statia Spatiala Internationala costa 30 de milioane de dolari. Sarah Brightman ar putea ajunge la bordul Statiei Spatiale Internationale in 2015.

Sarah Brightman si-a inceput cariera ca membru al trupei de dans Hot Gossip si a lansat mai multe single-uri disco ca un interpret solo. In 1981, si-a facut debutul in teatrul muzical in Cats, unde l-a intalnit pe compozitorul Andrew Lloyd Webber, cu care s-a casatorit. Ea a continuat sa joace in mai multe muzicaluri pe Broadway, inclusiv Fantoma de la Opera, de unde a provenit rolul Christine Daae. Muzicalul „The Original London Cast Album” a fost lansat in format CD in 1987 si s-a vandut in peste 40 de milioane de exemplare in intreaga lume, facand din vanzarile acestui album – cel mai mare din toate timpurile.

Daca ti-a placut, aboneaza-te la Newsletter.

Social

Arhiva stiri