Prima franciza cinematografica cu peste 1 milion de admiratori pe Twitter

A aparut numele primei francize cinematografice din lume al carei cont pe Twitter a depasit 1 milion de admiratori, informeaza site-ul revistei New Musical Express.

Contul seriei „Twilight”  a depasit, duminică, pragul de 1 milion de admiratori. Reprezentantii companiei Summit Entertainment, care produce filmele din aceasta serie, au multumit fanilor prin postarea unui mesaj pe YouTube.

Compania Summit Entertainment a lansat in septembrie 2009 contul @Twilight pe Twitter si posteaza cu regularitate pe aceasta platforma de microblogging anunturi in format „breaking news” si distribuie in regim de exclusivitate pasaje din filmele din seria „Amurg”.

Pe locul doi se afla contul seriei „Harry Potter” cu aproximativ 669.000 de admiratori, urmat de filmul „Jocurile Foamei/ The Hunger Games” cu circa 611.000 de admiratori si lungmetrajul „Razbunatorii/ The Avengers” cu 151.000 de admiratori. Trilogia „Batman” regizata de Christopher Nolan nu are un cont oficial pe Twitter.

Ultimul film din seria „Twilight”, intitulat „Saga Amurg: Zori de Zi – Partea II”, va fi lansat pe marile ecrane pe 16 noiembrie 2012.

Social

Arhiva stiri