De ce nu-i place lui Gigi Becali de Sharon Stone, care tocmai a venit in Romania

Sosita aseara pe aeroport, cu ochelari la ochi, actrita a incercat sa treaca neobservata, s-a urcat imediat in limuzina care o astepta. Ea a plecat direct catre vila de lux din Pipera unde va sta in urmatoarele doua saptamani. Nici nu a despachetat bagajele si are deja probleme cu vecinii. Gigi Becali, care locuieste in zona, spune ca nu o place pentru ca are un iubit cu 27 de ani mai tanar si nici nu vrea sa o cunoasca.

“Nu vreau sa o cunosc. Poate sa ma cunoasca ea pe mine, ca sunt Gigi Becali. Nu-mi place de ea. Are trei copii si iubit cu 27 de ani mai tanar. Pai ce-i asta! Singura actrita de care îmi place mie este Angelina Jolie. Nu imi place frumusetea ei, ci cum joaca şi ca este familista”, a mai spus Gigi Becali.

Este pentru prima data cand bomba sexy din „Basic Instinct” ne viziteaza tara. Ea va filma in Romania, pentru pelicula „What about love„, in care a fost distribuit si Andy Garcia. Acesta a ajuns in Bucuresti aseara tarziu. De la aeroport, actorul s-a dus direct la un hotel de lux din centrul Capitalei.

Social

Arhiva stiri