Infometarea prelungeste viata cu 20 de ani!

Un nou studiu al specialistilor englezi de la Institutul National de Cercetare impotriva imatraniri reiese ca ,persoanele care doresc sa traiasca mai mult ar trebuie sa se infometeze. Ei studiaza modalitatea prin care factorii genetici si stilul de viata pot si adaptate pentru a combate efectele imbatranirii si a adauga cativa, poate chiar zeci de ani la linia vietii. Specialistii spun ca dieta prin infometare pe care au descoperit-o  lupta cu succes impotriva bolilor care apar odata cu inaintarea in varsta, cum ar fi afectiunile cardiovasculare, cancerul sau neurodegenerarea.

Ei sustin ca a te infometa  este o modalitate prin care vei stimula activitatea cerebrala si vei reusi să elimini kilogramele in plus viata  ar putea fi prelungita cu 20 de ani.

Studiul are la baza un experiment efectuat pe sobolani carora li s-au administrat diete cu un numar redus de calorii, atat cat sa supravietuiasca. Rezultatul a inregistrat o crestere a ciclului de viata cu 20% pana la 30%.

Dieta aceasta aplicata pe oameni, a demonstrat ca proteajeaza inima, circulatia si creierul. O alimentație saracă in calorii alternata cu  infometarea este o metoda prin care poti preveni si cancerul.

Oamenii de stiinta afirma ca mancarea in cantitati mici este leacul si ipotriva teribilei maladi Alzheimer, deoarece in urma cercetarilor s-a inregistrat o scadere a factorilor care favorizeaza aceasta boala.

 

Social

Arhiva stiri