Jurassic Park va deveni realitate? Acesta este planul unui miliardar excentric!

Cred ca va-ti obisnuit cu scenariile de film fantastice de tip  Jurassic Park dar niciodata nu v-ati imagina ca se pot transforma in realitate si bine inteles ca nu, doar ca de data asta un personaj de mare anvergura australianul Clive Palme controversatul miliardar a anuntat ca intentioneaza investeasca orcat ar fi necesar pentru a clona dinozauri din ADN gasit in fosile si sa creeze un parc de tip Jurassic Park pentru ca toata lumea sa se poata bucura de ceva inedit.

Cu toate ca intentiile sale par rupte dintr-un plan de excentric, pe atat de irealizabil, Clive Palmer a demarat deja o serie de discutii aprofundate pe aceasta tema cu celebri  oameni de stiinta care au reusit clonarea lui Dolly, celebra oaie care a fost primul animal clonat. Se zvoneste ca miliardarul ar avea intentia sa amenajeze parcul pentru dinozauri chiar pe  proprietatea lui  Palmer Ressort din Coolum, Sunshine Coast, Australia.

Cu toate ca miliardarul nu a comentat oficial pe marginea deciziilor sale, Mark Jamieson, primarul din Sunshine Coast, a declarat ca planurile lui Palmer sunt foarte serioase.

In legatura cu acest subiect fierbinete, un purtator de cuvant a declarat ca Palmer va sustine o conferintă de presa pe data de 3 august, anul acesta, la Brisbane. Clive Palmer este un magnat cu afaceri in domeniul mineritului si al turismului in Australia.

 

 

Social

Arhiva stiri