Surpriza, sora lui Mark Zuckerberg lucreaza pentru Google!

Unde nu te-ai astepta ca un mebmbru al familei Zuckerberg sa lucreze? Google rivalul Facebook probabil este in capul listei!

Dar de marti oficial Google sa ”imprietenit” cu sora CEO-ul Facebook Mark Zuckerberg cand a achizitionat WildFire firma de marketing social ads la care Arielle Zuckerberg lucreza.

”Felicitari Wildfire oficial acum sunt mai multi membri a familiei Zuckerberg care lucreaza pentru Google decat pentru Facebook!#ciudat ;)”

 

Sora Randi Zuckerberg a criticat pe un tweet, facand aluzie la posibilitatea ca un alt membru al familiei lor este un angajat Google.

Google a refuzat sa comenteze daca toti cei  400 de angajati ai Wildfire ar urma sa ramana in cadrul  companiei ca urmare a achizitiei.

Este o platforma de branduri pentru a gestiona paginile lor, aplicatii, tweet-uri, video, sponsorizari, anunturi, promotii si multe altele, toate intr-un singur loc ,Directorul de produs Jason Miller a scris pe blogul companiei. „Ne asteptăm la crearea de noi oportunitati pentru clientii nostri si oamenior din toate serviciile sociale.”

Arielle Zuckerberg nu este primu membru al familiei  care tine pagina a ziarelor  pentru miscarile de cariera. In aprilie, Randi Zuckerberg a anuntat planurile de a face echipa cu Bravo pentru niste serii reality de  televiziune in Silicon Valley bazate pe antreprenori. Ea a plecat de la  Facebook anul trecut, pentru a porni propria companie de media.

Facebook, care a avut un debut spectaculos in piata publica in luna mai, care concureaza aprig cu Google, care incearca sa se extinda si pe  retele sociale cu platforma Google+.

 

Sursa

Social

Arhiva stiri