Sex olimpic? Iti poate ruina cariera de sportiv!

Aproximativ 150.000 de prezervative au fost expediate in Satul Olimpic pentru a se asigura ca, in spusele lui Boris Johnson: 10.500 care de sportivi mai bine: (participanti la JO 2012) ”inspira o generatie’‘   decat ”sa creeze o generatie”.

Dar oare olimpicii vor dormi singuri singurei in camerele lor pe tot timpul olimpiadei?

Se zice ca olimpicii  grecii antici, trebuiau sa se abtina de la sex in timpul pregatiri dar si pe timpul olimpiadei pentru ca  performantele le-ar si scazut in mod considerabil.

Cei care totusi o fac se abtin in zadar, asa cum se pare ca acum nu exista dovezi care sa sustina acest mit si ca olimpicii de sex feminin ar putea avea chiar si beneficia daca fac sex cu o noapte inainte de eveniment.

Istoricii spun ca activitatea sexuala reduce in mod cosiderabil performantele fizice si cantitatea de testosteron din organism care este atat de necesara pentru indeplini in mod adecvat sarcinile si pentru a atinge performante inalte.

De generatii intregi antrenorii sportivii au practicat abstinenta cu o noapte inainte sau chiar saptamani intregi inaintea unui eveniment major!

In timpul turneului din 1998  faimosul antrenor Glenn Hoddle a interzis echipei sale sa aibe relatii sexuale de niciun fel.

Social

Arhiva stiri