Peste 10 milioane de unitati Samsung Galaxy S III vandute.

Samsung Electronics din Coreea de Sud, producator mondial de smartphone de top, a vandut mai mult de 10 de milioane de unitati din cel mai nou model de Galaxy S, III, de la lansarea sa in urma cu aproximativ doua luni.
Compania a declarat la inceputul acestei luni ca se asteapta un profit operational record de

5.68 miliarde dolari in trimestrul al doilea. Firma coreeana, care se lupta cu Apple, iPhone si iPad pentru suprematie in smartphone-lucrativ si tablete electronice, a vazut o cerere mare pentru noul sau telefon Galaxy S III, care a fost introdus in Europa in luna mai.

„Se pare ca acestea (vanzarile cumulate) au depasit 10 milioane de unitati”, a declarat JK Shin, seful diviziei Samsung de comunicatii mobile.
A treia versiune din seria Galaxy S ofera „face-recognition”, tehnologia de recunoastere a fetei si servicii imbunatatite de „voice-activated controls”, precum si un procesor mult mai puternic.
El are, de asemenea, un ecran de 12.2-centimetri, care este de 22 la suta mai mare decat versiunea precedentă S2, in timp ce poate detecta miscarile oculare.
Samsung, este implicat in mai multe procese cu Apple referitor la brevetele de inventie in instantele internationale. La inceputul acestei luni, Samsung a castigat una dintre aceste batalii de brevet de inventie, cu pronuntare a unei hotarari judecator britanic ca Samsung Galaxy comprimat nu a incalcat legea design-ului inregistrat de Apple, iar consumatorii nu erau in dificultate si nu aveau cum sa-l confunde cu tableta iPad.

 

Social

Arhiva stiri