Aluminiul din antiperspirante si deodorante

Aluminiul din compozitia deodorantului pe care il utilizam zilnic are un efect nociv asupra organismului nostru? Din pacate, da! Si, din nefericire, pana acum ceva timp n-am stiut ca produsul pe care il foloseam de mai multe ori pe zi putea avea efecte toxice asupra ficatului, oaselor sau chiar a creierului, mai ales daca era aplicat pe zone cu rani deschise (iritatii, taieturi, cosuri etc.)

Se vehiculeaza si ca ar exista o legatura intre aluminiul regasit in componenta produselor si cancerul la san. Un motiv in plus sa ne uitam de 2 ori ce produse alegem de pe raft. Cititi eticheta si nu alegeti la intamplare, mai ales cand este vorba sanatatea organismului vostru.
Stiati ca? Majoritatea deodorantelor contin 20% clorhidrat de aluminiu, adica 2,5% aluminiu.
Conform Agentiei franceze de siguranta sanitara (AFSSAPS) concentratia de aluminiu din deodorante si antiperspirante nu ar trebui sa depaseasca 0,6%!
Deo roll- on- ul antiperspirant, cu musetel si rozmarin BIO Kräuter® inlatura mirosul neplacut, calmeaza pielea dupa epilare si o parfumeaza placut. Astfel de produse BIO sunt bune pentru ca nu blocheaza porii si nu inhiba transpiratia, nu contin aluminiu si nici coloranti articficiali!
Marile firme care desfac produse Bio pe piata au considerat ca si barbati merita o atentie considerabila.

Asa a aparut deo roll-on-ul pentru barbati cu galbenele Kräuter® care  impiedica dezvoltarea bacteriilor, nu inhiba transpiratia si nu blocheaza porii. Pielea sensibila a axilei este protejata si hidratata de formula bogata de plante BIO. Nu contine particule de aluminiu sau coloranti artificiali.
Asadar, atentie marita, sa nu ne lasam influentati de reclame promitatoare si ambalaje cu “vino- ncoa”. Ingredientele produsului sunt cele mai importante si faceti din asta o prioritate a alegerii, daca doriti sa va protejati sanatatea.

Contact: 0720025258

biolifeproduse@yahoo.com

logo produse biolifeproduse reclama timetv

produse biolifeproduse

In filmul de mai jos aveti dezvoltate planul de afaceri si oportunitatea Life Care.

 

 

Social

Arhiva stiri