CUM SA NE SCHIMBAM REZULTATELE? Bob Proctor in Romania.

Bob Proctor crede ca Romania poate trece foarte usor de la criza la prosperitate. Totul depinde de modul in care romanii vor sti sa isi exploateze potentialul. ”Sunteti un popor inteligent, cu talente multiple.  Din ce am vazut aici, aveti un mare potential insa trebuie sa treceti de la faza in care faceti ceea ce vi se spune, la ceea ce vreti cu adevarat.   Numai de voi tine sa va schimbati”, spune el. Bob Proctor este considerat in presa internationala “The Master Thinker”   sau “Maestrul Gândirii Simplificate” si unul din pionierii dezvoltarii literaturii de business si motivationale de la Napoleon Hill  incoace. Evenimentul din 25 septembrie 2012, va avea loc la Crystal Pallace Ballroom, urmat de un VIP brunch la  JW Marriott Bucharest Grand Hotel.

Realitatea arata ca 10% din angajatii unei companii aduc profit companiei cat toti ceilalti.  Intrebarea este “de ce?”. Proctor revine cu raspunsul – oamenii de success isi formeaza obiceiuri  de success.

Proctor sfatuieste toti managerii sau leaderii de echipe sa isi trimita angajatii la aceasta conferinta.
Problema pe care el a identificat-o la majoritatea companiilor cu care a lucrat ca si consultant
(multe dintre aceste companii  regasindu-se in Fortune Top 500) este ca majoritatea corporatiilor
isi trimit la  astfel de conferinte doar leaderii sau oamenii din pozitii cheie, neglijandu-i pe  restul
angajatilor care ar putea produce rezultate semnificative pentru profitul companiei. Din pacate,
tot ceea ce fac unii dintre acestia este  sa adune informatii si atat.

Daca o companie vrea sa isi ridice cu adevarat stacheta si sa-si creasca rezultatele considerabil, ea ar trebui sa  schimbe paradigmele tuturor angajatilor sai. Pentru a-si convinge clientii care-i  solicita serviciile de consultanta de importanta acestui lucru,
Bob afirma
 “If you take the people out of a company, you will just have a building full of stuff. “

 

 

Social

Arhiva stiri