Un preot din Focșani a fost înjunghiat mortal, în biserică

Preotul Tudor Marin, în vârstă de 65 de ani, de la biserica „Sf. Ioan Botezatorul”, situată în Piaţa Unirii din Focşani, a fost înjunghiat mortal în jurul orei 11.00, de un bărbat.

 

 

 

 

 

 

 

Martorii susțin că după slujba religioasă, un bărbat îmbrăcat în negru a intrat în biserică, spunându-i preotului că vrea să se roage și că dorește să i se citeasă o rugăciune. După puțin timp, bărbatul a scos un cuțit și l-a înjunghiat pe preot. În acele momente, în biserică, se aflau doar preotul și femeia care vinde lumânări.

Medicii sosiți la fața locului l-au resuscitat pe preot timp de 50 de minute, însă nu au mai putut să-i salveze viața. Dr. Simona Ionescu de la Serviciul de Ambulanţă a declarat că părintele Tudor Marin a fost găsit în stop cardio respirator, cu o plagă înjunghiată în zona toracelui din cauza căreia a pierdut mult sânge.

La locul crimei au sosit și polițiștii de la Serviciul de Investigații Criminale care au efectuat cercetări pentru a stabili cu exactitate cum s-a produs tragicul incident. Din primele verificări, se pare că agresorul, în vârstă de aproximativ 30 de ani, înainte de a ajunge la preotul Marin ar fi fost, cu aceleaşi intenţii și la Capela Militară din Focşani, însă datorită faptului că la fața locului se aflau mulţi enoriaşi a renunţat să-şi pună planul în aplicare.

sursa: monitorulvn.ro

Social

Arhiva stiri