Invazie în Varșovia! 4000 de ruși vor să iasă la bătaie cu polonezii dupa miștoul din presă

A trecut prima etapă și avem trei jucători la egalitate în clasamentul golgeterilor (deși al 3-lea gol al Croației a fost mai curând autogolul lui Given) – Dzagoev, Mandzukic și Shevcenko.

Astăzi intră în scena cealaltă gazda, Polonia, împotriva echipei care a impresionat poate cel mai mult până acum la Euro, Rusia.

Polonia și Rusia se întâlnesc astăzi într-un meci ce poate fi decisiv pentru echipa gazdă.

Presa poloneză prefatează întâlnirea din această seară dintre Rusia și Polonia cu un slogan batjocoritor la adresa rușilor. „Credinta, Speranta, Smuda” (Smuda fiind selecționerul Poloniei) este varianta polonezilor dupa celebrul „Credință, Familie, Țara Mamă”, sloganul militar al fostei URSS.

Tabloidul Super Express râde chiar de siguranța rușilor că vor câștiga azi: „Așa au crezut și în 1920, când și-au luat o bătăiță bună de tot!”, făcând referire la conflictele militare dintre cele două țări, din primul război mondial.

Meciul se anunță unul foarte tensionat, mai ales în tribune, acolo unde rușii și-au dovedit deja „intențiile” după încăierarea cu stewarzii la finalul primului meci din grupă, iar peste 4000 de fani au promis un marș pe străzile din Varșovia înainte de meci.

sursa: sport.ro

Social

Arhiva stiri