DESPRE NOI

Pentru contact rapid puteti suna la numarul 0735901997.

Pentru mediile online si de socializare va punem la dispozitie urmatoarele link-uri.

facebook, google+, linkedin, twittercontact@timetv.ro

TimeTV.ro dorește să dezvolte o platformă unde voi să vă puteți exprima. Noi considerăm că împreună putem face diferența și ne putem bucura de ceea ce oricum prin natura vieții ar trebui să fie suficient pentru toți.

TimeTV pune accent pe valoarea umană și crede că firea umană este de a conviețui în armonie și că societatea, așa cum este ea acum, este doar o iluzie construită de conducători care nu pot mai mult și trebuie forțați de noi, cei mulți, să regândească tot acest sistem.

TimeTV așteaptă de la toți cei interesați, fie că sunt fotografi și au fotografii foarte bune, inedite sau instantanee cu evenimente fierbinți, să contacteze redacția, să ne informeze pe orice rețea de socializare (facebook, google+, linkedin, twitter), pe adresa redacției contact@timetv.ro sau chiar pe site-ul TimeTV.ro.

Scopul brandului TimeTV este de a oferi cititorului un mod diferit de a privi știrile, noi nu suntem de partea nimănui și, în afară de cel prezentat aici, alt scop nu există. Din acest motiv credem că cititorul nostru este în avantaj față de restul publicațiilor. Alături de lucrurile enunțate, TimeTV dorește pe cât posibil, pe lânga știrile de actualitate, să ofere informații de calitate pentru a educa, cultiva și a pune cititorul pe gânduri, pentru a-l face să înțeleagă că dezvoltarea personală sau chiar reconstrucția unei societăți începe cu fiecare individ în parte, prin munca depusă de fiecare, prin voința și puterea de a continua spre idealul fiecăruia dar și spre idealul comun al societății și lumii din care facem parte, indiferent cât de greu este drumul ales.

Un alt ideal marca TimeTV este de a forma o comunitate de oameni care vor și privesc viața din alta perspectivă decât cea pe care o vedem materializată în zilele noastre. Considerăm că este nevoie ca fiecare individ să devină conștient de resursele și potențialul uimitor al fiecăruia, de a crea și a se recrea pe sine și lumea înconjurătoare în orice moment, și doar atunci lumea în care trăim poate deveni un loc mai bun pentru noi toți.

CONTACT TIMETV

CONTACT TIMETV

Echipa TimeTV – CONTACT

Social

Arhiva stiri