Ati vazut tot ce poate micul Hercule, dar nu l-ati vazut pe bunicul lui! El este “Hulk”, varianta olteneasca!

Dupa ce Giuliano Stroe a devenit celebru datorita exercitiilor de culturism pe care le face, familia acestuia pluseaza acum si mai scot o noua vedeta la inaintare: bunicul micutului Hercule

hercule

Cu siguranta multi dintre voi au vazut filmul “O dadaca musculoasa”, in care protagonist principal este nimeni altul decat Hulk Hogan, un munte de muschi, care este nevoit sa lucreze cu manusi cu doi fratiori pe care ii are in grija, in calitate de dadaca. Intocmai ca bunicul lui Giuliano Stroe , care a acceptat sa iasa la “lumina”, langa nepotelul lui, si si-a incordat muschii ca sa demonstreze ca nimic nu este intamplator in familia lor.

hercule

Familia Stroe si-a creat un adevarat brand din a-si afisa muschii, cu mic, cu mare. Desi au fost multi care au admirat poza, au fost si straini care ii urmaresc activitatea lui Giuliano Stroe si l-au criticat pe bunic pentru ceea ce face cu baiatul, crezand ca este tatal lui.

Intre timp, tatal copiilor viseaza ca cei doi baieti sa devina staruri de cinema, si nicidecum halterofili, cum s-a oferit un profesor de sport s-o faca in urma cu putin timp.

“Copiii mei au recorduri mondiale la exercitii de gimnastica, in nici un caz la haltere sau culturism, ca ei au un fizic de invidiat asta este alteceva. Dar nu haltere si nu culturism! Sper sa le fac un viitor in cinema sau in gimnastica, doar atat. Multumesc pentru complimente si va urez spor la antrenamente si succese!”
, a transmis Iulian Stroe celui care s-a oferit sa-i faca baietii halterofili.

Giuliano

Sursa: Cancan.ro

Social

Arhiva stiri