Noul film despre viata Mantuitorului a declansat dezbateri pe Twitter pentru ca Iisus este prea sexy

O prezentatoare a postului CNN a declansat o dezbatere aprinsa pe retelele de socializare dupa ce a marturisit ca il considera mult prea sexy pe Iisus, in noul film hollywoodian „Son of God”.

Iisus

„Este necesar in cultura moderna ca o figura religioasa sa fie atragatoare din punct de vedere fizic?” se intreaba Carol Costello care e de parere ca producatorii filmului „Son of God”, ce are premiera in acest weekend in Statele Unite, promoveaza un Iisus mult prea sexy.

„Actorul Diogo Morgado, cel care il interpreteaza pe Iisus este prea atragator. Acest Iisus arata mai mult ca Brad Pitt si mai putin ca cel din reprezentarile din icoane” considera prezentatoarea.

„Este greu de crezut ca Iisus avea in realitate un abdomen cu patratele” sustine jurnalista care a lansat pe Twitter un val de discutii sub hastagul „HotJesus”.

Pelicula „Son of God”, regizata de Christopher Spencer, prezinta viata Mantuitorului de la nastere pana la inviere.

„In mod cert exista o noua moda. Un Iisus mai sexy este un Iisus mai acceptat” crede Costello.

Preotul iezuit Robert B. Lawton, fost profesor la Univeristatea Marymount sustine ca „nu exista nicio indicatie biblica prin care sa aflam ca Iisus arata bine sau era atragator”, ci dimpotriva.

Sursa: CNN

Social

Arhiva stiri