Un magnat din Hong Kong ofera 100 de milioane de euro celui care-i poate seduce fiica. De ce nimeni nu a reusit

Magnatul din Hong Kong care oferea 50 de milioane de euro barbatului care reuseste sa-i seduca fata lesbiana a decis sa mareasca miza.

Hong-Kong

Mai exact, sa o dubleze. 100 de milioane de euro este suma pe care o promite acum, dupa ce, in mai putin de jumatate de an, aproape 20.000 de candidati si-au manifestat interesul.

Fara succes insa.

Nu am fost suparata chiar deloc. Ba chiar m-a emotionat anuntul tatalui meu. E felul sau de a-mi spune ca ma iubeste si ca merit mai mult„, a spus fata, Gigi Chao.

Tanara spune ca, desi tatal ei poate accepta relatia sa cu o femeie, considera ca este absolut necesar ca ea sa aiba si o casatorie cu un barbat si copii.

Anul trecut, ea a consfintit insa, in cursul unei ceremonii in Franta, legatura sentimentala pe care o are, de 7 ani, cu prietena ei.

Tatal, care conduce un imperiu imobiliar, dezminte insa aceasta uniune si da asigurari ca Gigi, la cei 34 de ani ai sai, este celibatara.

De altfel, se pare ca pasiunea pentru femei este o trasatura de familie. Excentricul om de afaceri sustine cq s-ar fi iubit, de-a lungul vietii, cu peste 10.000 de doamne si domnisoare.

Sursa: Pro TV

Mai puteti citi si:

Social

Arhiva stiri