Lorand Szasz: Vrei sa fii mai productiv? Afla 11 metode rapide.

Lorand Szasz

Vrei sa ai mai mult succes si mai mult timp liber pentru tine?

Brian Tracy iti ofera cateva tehnici de a-ti mari productivitatea, tehnici descoperite de el de-a lungul anilor (vezi video aici).

1. Stabileste obiective clare si masurabile si scrie-le pe foaie. Acesta este primul pas spre dezvoltarea ta, un pas cheie
2. Creeaza-ti un plan detaliat pentru atingerea acestor obiective. (fiecare minut petrecut pentru realizarea planului iti va scadea din timpul executiei 10 minute)
3. Seteaza-ti prioritatile, analizeaza lista si vezi care sunt cele mai importante sarcini, cele care aduc cea mai multa valoare.
4. Concentreaza-te asupra ceea ce e important pentru tine si elimina factorii perturbatori. Incepe cu cel mai important lucru si nu lasa sarcina pana nu e indeplinita (iti injumatatesti timpul de lucru).
5. Lungeste-ti timpul de lucru si mareste-ti timpul liber. Incepe sa muncesti mai repede cu o ora si pleaca mai tarziu cu o ora. Nici nu iti imaginezi cat de productiv poti sa devii dupa o perioada de timp.  Astfel, timpul liber ti se va mari substantial cand eficienta ta la job va fi la alt nivel.
6. Da 100% in tot ceea ce faci! Nu confunda job-ul cu vremurile scolii, cand te duceai sa te joci si sa socializezi cu prietenii tai. Barfele si alte metode de distragere a atentiei iti vor manca 15% din puterea ta de munca in fiecare zi.
7. Mareste-ti  ritmul si mentine-l continuu. Dedica-te sarcinii pe care o faci si astfel vei trece mai repede la urmatorul task.
8. Lucreaza inteligent, tine cont de valoarea sarcinii si scoate ce e mai bun din ea. In final, ceea ce conteaza este calitatea rezultatului si nu doar realizarea acestuia.
9. Profita de punctele tale forte. Foloseste-ti abilitatiile cele mai dezvoltate pentru a primi mai mult, in mai putin timp.
10. Leaga sarcinilie similare. Daca ai mai multe telefoane de dat, stabileste-ti o ora in care sa le dai pe toate. Viteza cu care vei face sarciniile va fi din ce in ce mai mare, respective si calitatea muncii tale.
11. Elimina sarcinile marunte. Creaza din mai multe sarcini marunte, care au legatura, o sarcina mare, astfel munca pe care o ai de facut ti se va parea mult mai putina.

Lorand Szasz

Lorand Szasz

Ofera acum mai mult timp pentru munca ta si vei avea mai mult timp pentru tine in viitor!

Daca vrei sa-l vezi pe Brian Tracy live, acum ai ocazia. Profita de pretul special early bird, pana pe 14 Ianuarie. La inscriere foloseste codul LSS20 si primesti 20% reducere, plus un bonus de 188 de euro in materiale, audio, video si e-book.

Pentru inscriere apasa aici!

PS: afla aici mai multe tehnici de imbunatatire a productivitatii.

Lorand Szasz

Social

Arhiva stiri