Un soldat este devorat de catre un sarpe colosal

Un sarpe african a devorat un soldat,este primul incident de acest gen datat.La incident au mai asistat doi localnici care de frica s-au suit intr-un pom din apropiere.Acestia au asistat la imaginile de cosmar.Au stat in pom timp de 3 ore fiind foarte speriati pentru a mai cobora.Autoritatile si specialistii in serpi nu au gasit nicio urma din soldat,nici macar un articol vestimentar.

sarpe

Acest incident care s-a petrecut saptamana trecuta a creat panica printre localnici. Cei doi localnici care au asistat la imaginile cutremuratoare au povestit ce au vazut.

Mai intai ei spun ca sarpele imens s-a incolacit in jurul soldatului si a inceput sa il stranga din ce in ce mai tare pana cand soldatul nu a mai avut aer si a murit ,apoi sarpele a deschis gura foarte larg si a inceput sa il inghita pe soldatul decedat de la cap in jos.

Expertii in serpi impreuna cu autoritatile au urmarit urmele sarpelui iar aceste urme au dus in zona unui izvor.Din pacate atunci cand au ajuns in zona izvorului nu au mai gasit nicio urma .In continuare in aceasta zona se fac trasee de recunoastere in fieacare zi pemtru capturarea acestui sarpe imens.

Localnici au interzis sa mai iasa din case dupa orele 22:00 pana la capturarea acestui sarpe.In jurul acestei zone s-au dat dispozitii pentru punerea de dispozitive militare in vederea protejarii localnicilor cat si pentru prinderea acestui sarpe.

Sursa:vidfun.info

Mai puteti citi si:

Social

Arhiva stiri