Cum arata „primul magazin de gheata din lume”, aparut in centrul Bucurestiului

Primul magazin de gheata din lume s-a deschis in Bucuresti

Luna cadourilor arunca in aer vanzarile magazinelor, care sunt pregatite sa intre in lupta pentru clienti cu idei noi. Asa a aparut in centrul Bucurestiului primul magazin de gheata din lume, dupa cum se lauda proprietarii. Ideea nu este insa una noua, daca ne gandim ca si la Balea Lac apare un hotel din gheata. Un magazin obisnuit poate deveni o atractie. Conditia este sa fie construit din gheata.

primul-magazin-de-gheata-din-lume-4

Profi a deschis vineri un magazin construit din gheaţă în piaţa George Enescu din Bucureşti. Acesta va funcţiona timp de două săptămâni.

Daca vreti sa va faceti cumparaturile in magazinul de gheata, ar fi bine sa aveti la voi manusi, fular si caciula. Si fiti pregatiti cu o lista, nu zaboviti prea mult pe la rafturi pentru ca aici temperatura maxima este de -5 grade Celsius.

Magazinul are 150 de metri patrati si a fost construit din 80 de tone de gheata. Va fi deschis pana pe 24 de decembrie.

Produsele expuse aici stau unele sub altele, pe trei rânduri, pe rafturi groase de gheaţă transparentă. Pe suprafaţa pereţilor de gheaţă sunt sculptate mici modele care dau senzaţia că rafturile sunt de sticlă.

O altă atracţie a magazinului sunt cei câţiva pereţi din interiorul cortului care fac legătura între magazin şi ieşirea în Piaţa Enescu. Ca nişte fosile neobişnuite, sticle de vin, napolitane sau biscuiţi sunt încrustate în pereţii de gheaţă ai magazinului.

Bucureştenii curioşi să vadă cum arată magazinul s-au înghesuit printre rafturile de gheaţă şi au cercetat cu atenţie preţurile produselor expuse, în timp ce reprezentanţii magazinului de gheaţă au anunţat că va fi deschis bucureştenilor până pe 24 decembrie.

Gratie acestor inventii, decembrie este luna cu cele mai mari incasari pentru turism, alimente, bauturi alcoolice, hainute si jucarii.

 primul-magazin-de-gheata-din-lume-3

primul-magazin-de-gheata-din-lume-2

primul-magazin-de-gheata-din-lume

Social

Arhiva stiri