Cele mai ascultate melodii de Craciun.Topul se păstrează aproape neschimbat de-a lungul anilor

Ne aflăm în plină perioadă a sărbătorilor de iarnă, iar colindele au invadat posturile de radio şi de televiziune. Deşi în fiecare an apar noi şi noi cântece de Crăciun, topul celor mai ascultate melodii din toate timpurile se schimbă foarte rar.

craciun

Melodia ,,All I want for Christmas is you”, interpretată de Mariah Carey, e una dintre cele mai ascultate în această perioadă. Anul acesta a fost desemnată cel mai bun cântec de Crăciun în topul 100 al melodiilor de sărbători, alcătuit de revista Billboard.

Pe locul al doilea e clasicul „Rocking Around the Christmas Tree”. Melodia, interpretată de Brenda Lee, a apărut în 1958.

 

,,Jingle Bell Rock” a fost difuzat prima dată în 1957, de Bobby Helms. La fel ca şi în alte cazuri, hit-ul a fost reinterpretat de zeci de artişti.

Din top nu lipseşte nici clasicul „Last Christmas”. Melodie e cântată de trupa Wham! din care făceau parte George Michael şi Andrew Ridgeley. În 1984, împreună au lansat cântecul, iar azi, versurile lor sunt fredonate în lumea întreagă în perioada Crăciunului.

Social

Arhiva stiri