Un om a supravietuit 3 zile pe fundul oceanului!

Iata un exemplu ca miracolele pot avea loc! Harrison Odjegba Okene cu siguranta crede acest lucru acum dupa ce s-a rugat timp de 3 zile la Dumnezeu sa fie salvat. Bucatar pe o nava, el a supravietuit pe fundul Oceanului Atlantic in apa inghetata.

supravietuitor-pe-mare

Imbracat doar in boxeri, el recitea in permanenta ultimul psalm pe care sotia lui i l-a trimis prin mesaj si se ruga: „Doamne, salveaza-ma… Lordul meu imi sustine viata”

Si astazi, Okene considera ca faptul ca a fost salvat dupa 72 de ore la o adancime de 30m este un semn de la divinitate. Ceilalti 11 oameni aflati pe nava au murit. Scafandrii aflati la fata locului cautau doar cadavre, fiind si ei socati ca au putut salva o persoana.

„Scafandrul a vazut o mana si cand a prins-o, aceasta la strans. A fost infricosator pentru toata lumea. Pentru tipul captiv pentru ca nu stia ce se intampla, a fost un soc pentru scafandru pentru ca el cauta numai cadavre si noi, in camera de control, am sarit cand am vazut pe imagini” povesteste Tonny Walker, managerul de proiect de la compania olandeza DCN Diving.

Okene nu isi aduce aminte decat ca a auzit scafandrul tipand: „Exista un supravietuitor! E viu!” . Nu ar mai fi putut rezista mult: „Aerul care mai era disponibil s-ar fi epuizat la putin timp. A fost incredibil de norocos”

Scafandrul a folosit mai intai apa fierbinte pentru a-l incalzi si apoi i-a pus o masca de oxigen. Astfel, Okene a surpravietuit unei teribile experiente

Social

Arhiva stiri