Dacia Duster facelift: primele imagini cu interiorul – GALERIE FOTO

Dacia Duster facelift, capitolul 2: interiorul.

Dacia Duster facelift 1

Dacia a dat publicitatii un nou set de poze cu versiunea facelift a SUV-ului Duster, versiune ce va fi prezentata oficial peste doar cateva zile, la Salonul Auto de la Frankfurt. Daca despre exterior am vorbit acum aproape o saptamana, cand au fost facute publice primele doua poze cu Duster facelift, acum ne vom concentra atentia catre interior.

Dacia Duster facelift 7

In sfarsit comenzile pentru geamuri electrice au migrat pe panourile interioare ale usilor, acolo unde este locul lor. Nu ma deranja pozitia initiala, de pe consola centrala, chiar face parte din farmecul unui 4×4 de moda veche sa aiba toate butoanele concentrate in mijlocul bordului si intre scaunele din fata, dar este bine ca Dacia a ascultat de criticile majoritatii si a schimbat pozitionarea acestor butoane. Mai multe puncte in plus la ergonomie in schemele de testare ale publicatiilor de profil auto si clienti mai fericiti.

Dacia Duster facelift 8

Excelentul sistem MediaNav este in sfarsit disponibil si pe Duster. SUV-ul autohton beneficiaza astfel de unul dintre cele mai moderne sisteme multimedia de pe piata, extrem de performant, ergonomic si intuitiv in exploatare. O singura critica am, bazata doar pe analiza primei imagini a interiorului: acest sistem este pozitionat prea jos (mai jos ca la Logan si Sandero), in afara campului vizual al soferului. Alte doua premiere pentru Duster facelift: limitator de viteza si cruise-control. Plansa de bord preia si cadranele moderne de pe noua generatie Logan/Sandero.

Cu mai multe informatii despre Dacia Duster facelift vom reveni dupa prezentarea oficiala de la Salonul Auto de la Frankfurt.

Citeşte pe Time TV şi:

Dacia Duster facelift: plus de dinamism si personalitate

Social

Arhiva stiri