Dacia Duster facelift: plus de dinamism si personalitate

Dupa cum au anuntat cei de la grupul Renault, de ceva saptamani deja, cu ocazia Salonului Auto de la Frankfurt, va fi prezentata Dacia Duster facelift.

Dacia Duster facelift

Dacia Duster facelift

Astazi, grupul francez publica doua fotografii oficiale cu Dacia Duster facelift si ne promite mai multe pentru 9 septembrie. Exact la acea data Renault anunta ca va dezvalui si celelalte noutati, cu ocazia salonului german.

Deocamdata, in ceea ce priveste Dacia Duster facelift, potrivit discursului oficial, se stie ca partea frontala a fost refacuta: au fost incluse doua benzi cromate noi, un grilaj nou si noi proiectoare optice duble cu faruri de zi. Aceste elemente evolutive subliniaza ascensiunea acestui vehicul si reintaresc caracterul robust de aventurier al acestuia.

Dacia Duster facelift – plus de dinamism si personalitate

Directorul de Design al gamei Entry, David Durand a precizat: „Am capitalizat tot ce tine de originea si proportiile acestui vehicul. Elementele de identitate ca grila, au fost modernizate. De asemenea, am reintarit trasaturile 4×4 ale acestui vehicul, pentru a-l face si mai util. Noul Duster si-a intarit caracterul si isi pastreaza, in acelasi timp, si genetica initiala”.

Duster facelift va avea jante noi de 16 inci, dark metal, cu pneuri „Mud and Snow”, elemente ce-i dau si mai multa dinamica. In partea din spate, noile faruri au fost evidentiate cu detalii cromate. Teava de esapament, cromata, si noul marcaj 4WD, completeaza setul de imbunatatiri stilistice exterioare si reafrima personalitatea modelului.

dacia duster-timetv

dacia duster-timetv

Fara a sti prea multe, deocamdata, despre interior, putem spune ca detaliile noi exterioare aduc avantaje atat fetei masinii, cat si spatelui, creand armonie si marcand un efort benefic in ceea ce priveste propriile coduri stilistice. Se remarca faptul ca Dacia a dorit sa confere Dusterului o imagine mai sigura, dinamica si atractiva.

Social

Arhiva stiri