Acesta este Audi A8 facelift!

Audi A8 facelift, mai rafinat si mai puternic.

Audi si-a respectat planul. Constructorul german ne dezvaluie faceliftul limuzinei A8 si ne ofera si detaliile tehnice ale evolutiilor adoptate pentru nava sa amiral. Dupa o prima privire, autoturismul e ceva mai „dulce”, mai ales in ceea ce priveste stilul.

audi-timetv

Dupa cum ne asteptam, faceliftul pentru Audi A8 este destul de discret referitor la estetica. Fata a fost prelucrata usor. Un aspect notabil este unirea spatiilor pentru aerisire aflate in partea inferioara a spoilerului fata. In partea din spate se observa aparitia unei baghete lungi, cromate, ce separa luminile de restul caroseriei. Putem spune astfel ca Audi A8 ramane, oarecum, fidel principiilor sale estetice, atat in ceea ce priveste exteriorul, cat si interiorul.

audi-timetv

Audi A8 facelift mosteneste  faimoasa tehnologie Audi Matrix LED. Asadar, constructorul german a mizat pe farurile LED pentru a ramane in pas cu Mercedes Clasa S, in materie de tehnologie. Trebuie sa precizam totusi ca aceste noi faruri vor fi montate pe toate modelele de serie cu motor V8, doar in Germania.
Pentru ca tot vorbim de motorizare, A8 facelift si-a marit puterea. Astfel, V6 3.0 TFSI trece de la 290 CP la 310 CP si V8 biturbo 4.0 TFSI de 420 CP, la 435 CP. Pentru diesel sunt propuse doua motoare: 3.0 TDI 258 CP si V8 4.2 TDI de 385 CP. Variantele Hibrid, S8 si L sunt de asemenea in catalog cu 245 CP (4 cilindri 2.0 TFSI), 520 CP (V8 4.0 TFSI) si 500 CP (W12).

Preturile vor fi anuntate la Salonul de la Frankfurt, dar stim ca A8 facelift va incepe de la 74 500 de euro, in Germania.

 

Citeşte pe Time TV şi:

Prezentare Audi A3 Sedan

Două proiecte Audi anulate: A2 şi R8 e-tron

Social

Arhiva stiri