A cumpărat un seif pe internet, în care a găsit 129 de kg de MARIJUANA!

Cele 129 de kilograme de marijuana erau îngrămădite într-un seif de aproape doi metri, pe care un bărbat din Ohio l-a comandat pentru a-și pune carabinele în el.

marijuana in seif

Drogurile, împachetate în formă de cărămizi, au o valoare estimată la aproape 425.000 de dolari, potrivit New York Daily News.

Am fost in serviciul legii timp de 47 de ani si nu am vazut asa ceva pana acum. Modul de ambalare e chiar eficient, daca stai sa te gandesti: e rezistent la temperaturi inalte si probabil ca nici cainii nu pot simti mirosul drogurilor”, a declarat șeriful John Lenhart.

Polițiștii spun că bărbatul care a primit „surpriza” acasă a comandat seiful, în valoare de 1.700 de dolari, pe internet, de la firma Champion Safe Co., cu sediul în Nogales, Mexic.

MARIJUANA IN SEIF

Drogurile au fost puse in cutia gresita undeva intre depozitul din Mexic si nordul statului Ohio“, a mai adaugat seriful.

Autoritățile au o pistă și îl caută pe șoferul camionului care a transportat cutiile ca să-l intervieveze. Lenhart a mai spus ca „noi nu suntem singurii care-l cauta. Si baietii rai sunt pe urmele lui”.

Cazul a atras atenția investigatorilor de la Agenția Anti-Drog a Statelor Unite, care bănuiesc că această metodă este folosită des pentru a trasporta droguri pe teritoriul întregii țări.

Compania producătoare a seifului nu a vrut să facă niciun fel de comentariu despre acest incident.

Social

Arhiva stiri