Maşini de colecţie: test-drive Chevrolet Corvette Sting Ray Convertible din 1964

Hell yeah! Chevrolet Corvette Sting Ray Convertible din 1964! L-am condus, ne-am entuziasmat, acum vă oferim impresiile.

 Chevrolet Corvette Sting Ray Convertible 1964 3

Ne plac maşinile americane. Maşinile vechi americane. Nu demult am testat Dodge Charger 500 din 1970, un adevarat muscle-car „made in Detroit„. Departe de imaginea de bad-boy a Charger-ului, Chevrolet Corvette Sting Ray este unul dintre cele mai elegante automobile sport produse în Statele Unite ale Americii.  Chiar dacă sub capotă se regăseşte nelipsitul motor cu 8 cilindri în V, configuraţia cea mai apreciată peste ocean, Corvette a fost mereu o specie aparte între maşinile sport americane: o construcţie mai uşoară, manevrabilitate sporită şi stil.

Detalii despre maşină o să găsiţi în filmarea de la sfârşitul acestui articol. Înainte de a da play vă mai spun un singur lucru: Corvette-ul testat de noi a ocupat locul doi la categoria classic cabriolet, în cadrul Concursului de Eleganţă Sinaia, eveniment organizat de Retromobil Club România şi înscris în calendarul internaţional FIVA.

Chevrolet Corvette Sting Ray Convertible 1964 4

Totul despre Chevrolet Corvette Sting Ray Convertible, model 1964, în clipul de mai jos.

Citeşte pe Time TV şi:

Fascinaţia “muscle car”: am condus Dodge Charger 500 383 V8, din 1970

Social

Arhiva stiri