Din NBA la Raiffeisen Bank Bucharest Challenger

Magicienii mingii de baschet la Raiffeisen Bank Bucharest Challenger.

Da Move Crew, o trupă care reunește șase magicieni ai mingii de baschet, va fi prezentă in acest weekend, pe 27 și 28 iulie la Raiffeisen Bank Bucharest Challenger , turneul internațional de baschet 3×3 organizat de Sport Arena Streetball la Piața Universității.

Raiffeisen Bank Bucharest Challenger Da Move Crew 1

Originară din Italia, cu peste 1.000 de show-uri în 15 țări în ultimii 10 ani, trupa de freestyle reușește să combine elementele din baschetul tradițional cu cele întâlnite doar pe playgrounduri, unde imaginația nu este îngradită de nicio regulă.

De altfel, pentru cei de la Da Move, regulile jocului de baschet sunt făcute pentru a fi încălcate, dar doar pentru a încânta publicul și pentru a demonstra că mingea de baschet poate fi folosită pentru mult mai multe decât o simplă pasă sau un coș banal.

Raiffeisen Bank Bucharest Challenger Da Move Crew 2

Driblinguri năucitoare, mingi învârtite simultan, slam-dunk-uri și multe altele fac parte din arsenalul celor de la Da Move. Liderul trupei este italianul Lorenzo Pinciroli, unul dintre cei mai buni freestyleri din Europa. El a mai fost prezent în România, în 2011, cu ocazia World Dunk Constest, concursul organizat de Sport Arena Streetball, care a adunat cei mai buni dunkeri din lume la acea vreme.

Cei de la Da Move Crew vor susține mai multe momente de spectacol în ambele zile ale turneului, atât pe 27, cât și pe 28 iulie.

Raiffeisen Bank Bucharest Challenger este organizat de Sport Arena și ACS Sport Promotion în colaborare cu Ministerul Tineretului și Sportului, Primăria Municipiului București și Direcția pentru Sport și Tineret a Municipiului București.

Sursa: Sport Arena Streetball

Social

Arhiva stiri