Dacia Duster Black Edition, aventurierul englezilor

Black Edition. Duster Black Edition. Au englezii sansa sa cumpere o Dacia Duster care nu a fost comercializata in Franta? Se pare ca da, norocul este de partea britanicilor.

dacia duster-timetv
Aceasta este Dacia Duster Black Edition, o serie speciala SUV a constructorului roman, rezervata pentru piata britanica.  Aceasta serie speciala are la baza modelul Duster Ambiance dCi 110 4×4. Potrivit comunicatului de presa, seria a fost lansata cu ocazia editiei 2013 a Festivalului de Viteza de la Goodwood, care a avut loc saptamana trecuta.

dacia duster-timetv
Din punct de vedere estetic, Black Edition are o alura curajoasa, cu jante de 18 inch, care i se potrivesc ca o „manusa” SUV-ului romanesc. Interiorul, care beneficiaza de o plansa de bord diferita fata de modelele Dacia Duster comercializate in restul Europei, primeste un sistem multimedia marca Kenwood si tapiterie din piele in aceeasi nuanta cu vopseaua exterioara.

 Dacia Duster Black Edition 5

dacia duster-timetv
Dacia Duster Black Edition este comercializata la tariful de 17.575 lire sterline, echivalentul a 20.450 de euro. Primele vanzari nu sunt asteptate inainte de sfarsitul lunii octombrie. Masina va fi prezentata si la Salonul Auto de la Frankfurt, in septembrie 2013.

dacia duster-timetv

Citeşte pe Time TV şi:

Fascinaţia “muscle car”: am condus Dodge Charger 500 383 V8, din 1970 VIDEO

Dacia Duster, tunata spectaculos de nemtii de la LZParts – VIDEO

Social

Arhiva stiri