Teroristul de la Iaşi i-a transmis un mesaj lui Traian Băsescu. „..o colaborare cu Dumnezeu..”

Teroristul de la Iaşi i-a transmis un mesaj preşedintelui Traian Băsescu în luna ianuarie. El îi spunea atunci că o colaborare cu Dumnezeu ar putea şterge datoriile externe ale României.

Bărbatul suferă de schizofrenie însă nu-şi lua tratamentul. După toate acestea, mama lui spune că nu reprezintă un pericol public şi cere să fie lăsat liber.

Teroristul de la Iasi2

Teroristul de la Iași

TERORISTUL A MAI ASCUNS DOUĂ BOMBE

Bărbatul a fost audiat mai bine de 10 ore. El le-a spus anchetatorilor că a primit un mesaj de la Dumnezeu prin faptul că a găsit bomba, într-o pădure, chiar în ziua de Paşte.

A ţinut-o câteva luni acasă şi a făcut un dispozitiv prin care să o detoneze. Dar sistemul nu a funcţionat şi bomba nu a explodat.

Dacă atacatorul susţine că a vrut să transmită un semn de la Dumnezeu, mama sa spune că de fapt a vrut să se răzbune pe un profesor.

Atactorul este cunoscut cu probleme psihice şi a fost intenat de 9 ori la Spitalul de Psihiatrie din Iaşi. El a fost reţinut pentru 24 de ore şi va fi prezentat parchetului cu propunere de arestare preventivă pentru 29 de zile.

Act de terorism dejucat la Iasi

Pirotehniştii spun că dacă bomba ar fi explodat ar fi provocat o adevărate tragedie, iar explozia ar fi afectat jumătate din clădire.

SCRISOAREA TERORISTULUI CĂTRE BĂSESCU

„Sunt atât de jos pe scara socială încât cu greu mă pot numi cetăţean al acestei ţări, dar voi face tot ce pot face pentru a ajunge la dumneata.

Sunt un geniu şi am o soluţie de a vindeca şomajul în ţară într-un timp foarte scurt.

Da, sunt bolnav psihic, diagnosticat cu schizofrenie paranoidă, vorbesc cu Dumnezeu şi această soluţie este de la Dumnezeu, până şi psihiatrii recunosc că am o inteligenţă extraordinară.”

Am absolvit facultate, masterat, primul pe lista de admitere, am construit sisteme cu microprocesoare, am luat premii pe ţară, dar acum am ajuns boschetar.

Dumnezeu vă oferă deschiderea unui cont al Lui personal în care oamenii din toată planeta ar putea dona bani direct în contul lui Dumnezeu, şi din contul acesta s-ar putea plăti datoriile externe ale României în câţiva ani dacă miracolul functionează …

Părerea mea, domnule Traian Băsescu, e că nu ar trebui să vă caut eu, ci ar trebui să veniţi personal cu elicopterul în Cârlibaba sa cautati pe Sfintul din pestera ,adica nebunul satului …Si ar trebui sa veniti repede fiindca sint in pericol cam serios sa ma bage lumea la psihiatrie… ar fi pacat sa piarda lumea un geniu.”

Teroristul de la Iasi

Teroristul de la Iași

Traian Basescu suparat

Traian Băsescu

Social

Arhiva stiri