Cum să MANIFEȘTI ce-ți dorești. VIDEO

Fie că ne place sau nu, întodeauna, dar absolut întotdeauna manifestăm constant, în mod conștient sau nu, lucruri în viața noastră. Cum? Cel mai adesea, manifestarea se face prin gândurile, sentimentele și afectele noastre din fiecare clipă. Pentru majoritatea oamenilor, manifetarea se întâmplă firesc, natural şi inconştient și se bazează pe principiul focalizării atenției.

Acolo unde îți este atentia, îţi este și energia – iar energia înseamnă şi materie. Obiectul atenţiei şi focalizării noastre ne face să ne încărcăm cu acea energie specifică lui şi, încet încet, această energie se manifestă în planul fizic, în realitatea noastră.

curs de manifestare raul petrisor timetvRO

Îţi propun un exerciţiu de imaginaţie.

Să considerăm pentru o secundă că acest vast Univers este asemeni unui restaurant în care fiecare comandă ceea ce doreşte. La restaurant toată lumea a învățat să ceară lucruri specifice pentru că am fost educaţi în acest fel. Dacă cerem ceva de baut, chelnerul ne întreabă întodeauna ce, în ce cantitate etc.

De cele mai multe ori, oamenii n-au nici o ezitare în a fi foarte specifici cu ce şi cum doresc să servească masa. Mai mult, ne așteptăm să se întâmple exact precum am comandat. Nu la fel stau lucrurile atunci când vine vorba să comandăm Universului. Devenim foarte vagi şi începem să cerem fericiere, iubire, mai mulți bani, putere, etc. Este ca și cum în restaurant am spune ca vrem doar mâncare, eventual mai adăugăm că dorim și  felul II.

Incercați să faceți acest lucru. Eu personal am încercat si nici măcar o singură dată nu am reusit să-l determin pe chelner să aducă doar ceva de mâncare, orice este de mâncare sau specialitatea casei. Mereu mi s-a cerut să specific măcar câteva detalii despre ce-aş dori să servesc, pentru a-mi putea face câteva sugestii. Mi s-au oferit două alternative: ori spun foarte exact ce-mi doresc, ori rămân la masă şi ascult în continuare muzică.

De ce oare ar fi lucrurile diferite atunci când vine vorba să facem comanda Universului?

O lege Hermetică spune că „precum sus așa și jos și precum jos așa și sus”. În concluzie, este clar că lucrurile trebuie să fie cel puţin asemănătoare dacă nu identice.

Cu toate acestea, noi n-am fost învățaţi cum să cerem, ce să cerem și cât să cerem Universului.  Îmi aduc aminte că la un moment dat lanțul de magazine Starbucks de fiecare dată când cereai o anumită cafea și nu știai cum să o faci exact, erai întrebat tipul, mărimea, esenţa, cum să fie gheaţa etc. La sfârşit, vânzătorul, atunci când dădea drumul comenzii, repeta, într-o ordine specifică şi foarte exactă, cele cerute de tine. Lucrul acesta se repeta de fiecare dată astfel încât, într-un final, învățai poezia și stiai exact cum să ceri pentru a primi ceea ce doreai.

Deşi avem tendinţa să credem că n-am fost niciodată învăţaţi cum să cerem, există, încă din copilărie, o formă abstractă în care am fost învățați să cerem. Aminteşte-ţi cum scrii o scrisoare lui Moș Crăciun pentru a primi exact ce-ţi doreşti. Se pare însă, că mulți dintre noi am uitat să mai facem acest lucru şi după ce-am trecut de deziluzia că Moșul nu există.

Cu alte cuvinte, la fel ca la orice restaurant, atunci când comandăm exact ceea ce ne dorim, știm cum vrem să arate, să se manifeste universul, divinitatea, sau energiile personale, știm către ce să ne focalizăm și ce să se manifeste. În consecinţă, manifestarea are loc indiferent dacă noi suntem sau  nu de acord cu acest proces, dacă este benefic sau nu cea ce am cerut.

Atunci când anumite condiții minime sunt îndeplinite, orice lucru se manifestă. Problema principala pe care mută lume o are este că nu au fost învățați să utilizeze această forță și putere colosală iar adesea nu obțin rezultatele pe care le așteaptă sau, mai mult chiar, pot apărea și aspecte inadecvate sau neașteptate.

Necesitatea trecerii printr-un proces de educare și dezvoltare pesonală în acest domeniu este evidentă atunci când îi privim pe cei din jurul nostru. Cu toate acestea, noi nu putem să facem acest proces pentru alții ci doar pentru noi.

Este o călătorie pe care, chiar dacă o facem împreună, experiențele, zbaterile și căutările sunt individuale. Similar momentului în care mergi cu un autocar într-un pelerinaj, fiecare are experientele și trăirile proprii chiar dacă fac parte dintr-un grup comun. Acum este timpul și momentul să înveţi cum să-ţi folosești potențele și calitățile într-un mod înțelept, corect și productiv prin programl de Manifestre și creere a viitorului alături de Raul Petrișor.

In filmulețul de mai jos vă oferim posibilitatea să trageți cu ochiul la „Cum să MANIFEȘTI ce-ți dorești” . VIDEO  de la cursul precedent.

ACUM este momentul să afli cum să-ți formulezi țelurile astfel încăt ele să treacă de mintea conștientă și să le implementezi direct în subconștient. Este nevoie de toate acestea pentru ca ele să se  manifeste mult mai repede și corect conform cerințelor și așteptărilor personale.

ACUM este timpul să folosești într-un mod  conștient ceea ce până acum ai făcut într-un mod mai mult sau mai puțin empiric.

ACUM este momentul să-ţi creezi viața pe care ți-o dorești și o meriți.

ACCEPTĂ că doar acum este momentul de a te schimba; chiar în aceată clipă.

Dacă consideri că nu ai cunoștințele, înțelegerea adecvată, atunci este exact momentul să vii și, împreună cu Raul Petrișor să înveți cum să faci aceste lucruri. A trecut timpul empirismelor iar acum trebuie sa obținem rezultate maxime în cel mai scurt timp şi acest lucru nu-l poți face decât dacă știi şi stăpânești exact procesul și metodologia de manifestrea și creare a tuturor țelurilor și dorințelor personale.

Reține! AI DOAR cea ce îți dorești cu adevărat, iar pentru asta este necesar a știi cum să aduci pasiune și energie în scopurile și ideile personale.

DECIZILE LIMITATIVE îţi pot ruina viaţa. Acum poți afla cum să anulezi și chiar să corectezi aceste decizii limitative care uneori NU ţi-au fost benefice.

ACUM este momenul să pui cu adevărat valoare pe lucrurile pe care ți le dorești, obiectivele cu adevărat importante și să nu te laşi sustras de aspecte și lucruri inadecvate pentru tine.

Nu în ultimul rând A SOSIT CLIPA  să ACTIVEZI RESURSELE NELIMITAE personale pentru a putea manifesta cu adevarat tot ce-a ce îți dorești.

FĂ-ŢI CEL MAI FRUMOS CADOU și învață SĂ MANIFEȘTI CEEA CE-ȚI DOREȘTI, ÎN MODUL ÎN CARE-ŢI DOREȘTI ȘI ATUNCI CÂND ÎŢI DOREȘTI. Preocesul de manifestrea este clar, direct și concis explicat și aplicat în cadrul programului de manifestare și creare a viitorului condus de Raul Petrişor în colaborare cu Institutul Hermetic și MetaCursuri.

Mai puteti citi pe TimeTV și:

Social

Arhiva stiri