Cine e Alexandra Stan? biografie + poze bătută de IMPRESARUL Marcel Prodan

BIOGRAFIE ALEXANDRA STAN

Alexandra Stan, cantareata de muzica dance, s-a nascut pe data de 10 iunie 1989 in Constanta.

Alexandra Stan a urmat studiile la Liceul Teoretic `Traian` din orasul in care s-a nascut si este studenta la Facultatea de Management `Andrei Saguna`.

A participat la diferite concursuri pe teme muzicale cu o aparitie notabila la Festivalul de la Mamaia sectiunea interpretare.

Alexandra Stan si-a descoperit pasiunea pentru muzica la varsta de trei ani, muza ei fiind mica sirena Ariel, din celebrul desen animat.

Intrarea in industria muzicala autohtona a fost posibila datorita baietilor de la MAAN Studio (Marcel Prodan si Andrei Nemirschi).

Primul single Alexandra Stan, `Lollipop`, a fost lansat in anul 2009. Piesa este despre o fata careia ii place sa linga acadele, iar videoclipul low cost cu Alexandra lingand acadele imbracata in scolarita obraznica au lasat o impresie destul de proasta despre tanara aspiranta la statulul de artista.

`Lollipop` n-a fost tocmai un succes, insa datorita acestei piese, lumea a inceput sa auda mai des numele `Alexandra Stan`.

Dupa cateva luni in care nimeni nu mai pomenea de ea, Alexandra Stan a lansat cel de-al doilea single, `Mr Saxobeat`. Se intampla in toamna lui 2010.

Melodia a prins intai la publicul din Turcia, unde a ajuns la o luna de la lansare, pe locul 1 la un post de radio. Incet, incet, `Mr Saxobeat` a inceput sa fie si pe placul romanilor.

In iarna lui 2010 a aparut si videoclipul `Mr Saxobeat`.

Franta, Canada, Israel, Spania, Italia sunt doar cateva dintre tarile in care Mr Saxobeat a ajuns number one. In primavara lui 2011, Alexandra Stan a lansat cel de-al treilea single, `Get Back (ASAP)`.

In timp ce cantareata isi promova noul single, `Mr Saxobeat` continua sa faca furori in Europa si in America. In State, `Mr Saxobeat` a stationat cinci saptamani pe locul 1 in Billboard Hot Dance Airplay, un record pentru un artist roman.

In iulie 2011, Alexandra Stan a primit Discul de Platina in Italia pentru vanzarile singleului `Mr Saxobeat`.

Pentru toamana lui 2011, Alexandra Stan pregateste lansarea albumului de debut, intitulat `Saxobeats`.

ALEXANDRA STAN TUMEFIATĂ DE MANAGER

Cântăreaţa Alexandra Stan a fost snopită în bătaie de propriul impresar.

Artista a fost bătută crunt de mai multe ori, chiar şi în studioul impresarului. Alexandra a povestit coşmarul prin care a trecut.

alexandra stan batuta-3

Alexandra Sta – poze bătută

alexandra stan batuta-2

Alexandra Sta – poze bătută

alexandra stan batuta

Alexandra Sta – poze bătută

Manager Alexandra Stan

Managerul Alexandrei Stan

Manager Alexandra Stan-2

Managerul Alexandrei Stan – Marcel Prodan

Social

Arhiva stiri