Alexandra Stan, implicată într-un accident rutier – ce a transmis staff-ul artistei pe Facebook

Cântăreaţa Alexandra Stan a fost implicată într-un accident rutier. Pe pagina oficială de Facebook a artistei a fost postat un mesaj al staff-ului ei prin care era anunţat faptul că vedeta a fost implicată într-un accident rutier.

Alexandra Stan Facebook

Sursa: Facebook

Alexandra Stan has been involved in an accident. She is recovering. More info to come. Alexandra Stan Management„, a fost mesajul postat pe pagina de Facebook.

Alexandra Stan a fost implicată într-un accident. În prezent, ea se află în proces de recuperare. Vă vom ţine la curent cu informaţii. Echipa de management a Alexandrei Stan„.

Varianta unui accident rutier provocat chiar de artistă este prea puţin probabilă, deoarece Alexandra declara, într-un interviu acordat presei străine, că nu deţine nici permis de conducere şi nici autoturism. Sute de fani au cerut mai multe detalii despre starea ei de sănătate, fără a primi însă vreun răspuns.

Alexandra Stan, devenită celebră pentru single-ul „Mr. Saxobeat„, a împlinit luna aceasta 24 de ani. Artista a ajuns în topurile muzicale din peste 20 de ţări precum Noua Zeelanda, Marea Britanie, Australia, Canada sau Statele Unite. Succesul internaţional al Alexandrei Stan i-a adus acesteia numeroase concerte pe întregul mapamond, precum şi discuri de platină în Australia, Spania, Danemarca, Suedia si Italia.

Social

Arhiva stiri