Vine sezonul estival cu iz de… singurătate – VIDEO

vine-sezonul-estival-cu-iz-de-singuratate-libertate-plaja-baiat-fata-timetv.ro-time-tv

O dată cu 1 mai, plaja, marea și hotelurile de pe litoralul românesc își deschid porțile pentru sezonul estival. Muzical vorbind, piesele care au prins cel mai mult sunt cele cu iz de… singurătate. Piesele ating subiecte ce variază de la simple despărțiri din cauza neînțelegerilor „când eu spun nu, tu spui da, eu îți zic: hai bine pa, pa!” (Keed f. Zhao & Criss Blaziny – Limonada), sau poate a nepotrivirii de caractere „și avem în comun/ doar faptul că nu avem nimic în comun… ” (Vescan – Multă baftă… f.Makaru & Praetor) sau pentru nevoia de libertate „perfect fără tine, e mai bine, am timp și pentru mine… ” (Vama – Perfect fără tine).

Această nevoie de așa-zisă libertate în sezonul estival consider că este indusă în subconștientul oamenilor din cauza lipsei hainelor (nu total…evident) a persoanelor de sex-opus. Ideea această oferă o mai mare încredere oamenilor și au impresia că o să fie „jocul” mult mai ușor. Nu se întâmplă de cele mai multe ori așa, pentru că o dată cu împuținarea numărului hainelor în sezonul estival se activează și mai multe scuturi „anti-joc-ușor”. Evident, există și reversul medaliei în care oamenii chiar renasc primăvara, prind viață parcă, prind curaj, închid o ușă și merg mai departe pe un drum nou, dar cu soarele în față. Se întâmplă și să aibă noroc și succes la „pescuit” și să iasă o vară super… dar ce se va întâmpla la final de sezon estival?

Sezonul estival cu iz de libertate se poate transforma foarte ușor într-o vară frumoasă cu iz de singurătate. Nu toți care iau această decizie au și noroc și filmul vieții lor real este cel din gând.

A calcula simplu cu plusuri și minusuri cât de ok este relația actuală, dacă merită sau nu, dacă mai esti TU în aceea relație, dacă te simți bine și dacă îți dorești să continue în același mod, ține de fiecare din cei 2 (sau mai mulți, după caz…) implicați în relație.

 Cel mai important lucru care ar trebui să intre tuturor în cap și să și acționeze ca atare ar fi TREBUIE SĂ FIU EU AȘA CUM SUNT ȘI SĂ FIU FERICIT, iar dacă nu se întâmplă acest lucru ar trebui să facă cât mai repede o schimbare căci „mai e puțin până când vom putea să scăpăm de tot ce e rău, soarele iese din nori să vadă zâmbetul tău” (Andra – Inevitabil va fi bine). Așa ar trebui să gândim toți, indiferent că vine sau nu sezonul estival, indiferent că unii aleg căi separate în viață, sau că au făcut alegeri greșite („poți să treci zâmbind prin toate lângă o altă jumătate” Andra – Inevitabil va fi bine), important este să știe fiecare ce-și dorește, să încerce să provoace cât mai puțin rău persoanelor din jurul său, să fim mai buni mereu  și vorba vine… inevitabil va fi bine!

 

Citește pe Time TV și:

Să fim mai buni… și vom fi! – VIDEO

Bărbaţii, fani ai lui Cupidon, romantici şi naivi?

Ungur cu tupeu sau cum maghiara dorește să prindă glas… în România

De la microbiști la microbi, c-așa e-n… fotbal!

 

 

Social

Arhiva stiri